ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Έκλεισε ακόμα δύο μεταγραφές ο Παναρκαδικός

Σε συμφωνία με δύο ακόμα παίκτες ήρθε η διοίκηση του Παναρκαδικού ενόψει της στελέχωσης του ρόστερ της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

 Αρχικά, ο Μπορίς Όντβογκ αποκτήθηκε για το χώρο της επίθεσης. Με ύψος 1.93, ο 30χρονος σέντερ φορ είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας, καθώς τα προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκε στην Καλαμάτα, τον Καραϊσκάκη Άρτας, τον Αστέρα Αμαλιάδας και τον Παναργειακό.

Επίσης αποκτήθηκε για την άμυνα ο Κώστας Μαγκλάρας. Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής, για τον οποίο είχε άποψη ο νέος προπονητής της ομάδας Κώστας Κλάδης, αγωνιζόταν στα Πράσινα Πουλιά Καλαμάτας και αγωνίζεται στις θέσεις του κεντρικού και δεξιού οπισθοφύλακα.

Οι επαφές που καθημερινά έχουν ο Πρόεδρος του Παναρκαδικού Ηλίας Καναβέτας και ο τεχνικός διευθυντής Κώστας Λάγαρης συνεχίζονται και δεν αποκλείεται στις επόμενες ημέρες να ανακοινωθούν και άλλες μεταγραφές.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων