ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αλλαγές στο ρόστερ του Παναρκαδικού

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι διεργασίες για τη συμπλήρωση του ρόστερ του Παναρκαδικού της ερχόμενης περιόδου.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Ο Πρόεδρος Ηλίας Καναβέτας, σε συνεννόηση με τον προπονητή της ομάδας Κώστα Κλάδη, βρίσκεται συνεχώς σε επαφές με πιθανούς μεταγραφικούς στόχους. Η φιλοσοφία της ομάδας για τη σεζόν 2021-22 είναι να βασιστεί σε νεαρούς ποδοσφαιριστές με στόχο να δημιουργηθεί ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο.

Στο πλαίσιο της φιλοσοφίας αυτής θα υπάρξουν και οι σχετικές αποχωρήσεις από το ρόστερ της ομάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, παρελθόν θα αποτελέσουν οι αδερφοί Νίκος και Δημήτρης Λυμπερόπουλος, ενώ κατά πάσα πιθανότητα δε θα συνεχίσει και ο Απόστολος Στρέμπας.

Παράλληλα με το μέτωπο των μεταγραφών, η διοίκηση θέλει σύντομα να έχει ξεκαθαρίσει και το ζήτημα της στελέχωσης του τεχνικού επιτελείου. Εντός των προσεχών ημερών θα ανακοινωθούν ο προπονητής τερματοφυλάκων και ο γυμναστής της ομάδας.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων