ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Συλλυπητήρια Παναρκαδικού για το θάνατο του 4χρονου Στράτου Παναγούλια

Η διοίκηση του Παναρκαδικού μέσω ανακοίνωσης έστειλε τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας, Παναγιώτη Παναγούλια, για τον άδικο χαμό του γιού του, Στράτου.

ΑΣΤΕΡΑΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Διοίκηση του Παναρκαδικού Α.Ο. εκφράζει δημόσια τα θερμά και ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του παλαίμαχου
ποδοσφαιριστή της ομάδας  Παναγιώτη Παναγούλια  ο οποίος στο πρόσφατο παρελθόν διετέλεσε και βοηθός προπονητής στην ομάδα μας.Ο άδικος θάνατος του 4χρονου γιού του Στράτου γέμισε θλίψη τη μεγάλη οικογένεια του Παναρκαδικού Α.Ο. αλλά και ολόκληρη την Αρκαδία.

Επειδή αυτές οι ώρες είναι τραγικές και τα λόγια είναι φτωχά  το μόνο που ευχόμαστε είναι υπομονή και κουράγιο στους γονείς ( Παναγιώτη και Γιώτα ), στους συγγενείς και τους φίλους της οικογένειας.

Το αγγελούδι τους βρίσκεται ήδη στην αγκαλιά του Μεγαλοδύναμου και η μνήμη του θα είναι αιώνια.

                             ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΗΛΙΑΣ ΚΑΝΑΒΕΤΑΣ             ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ"

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων