ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Παναρκαδικός: Τα δεδομένα για προπονητή και μεταγραφές

Οι σκέψεις των ανθρώπων του Παναρκαδικού για τον αγωνιστικό σχεδιασμό ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου και της συμμετοχής της ομάδας στη νέα Γ' Εθνική.

ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο Παναρκαδικός έκανε μια εξαιρετική πορεία μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος και σε μεγάλο βαθμό το σερί των θετικών αποτελεσμάτων αποδίδεται στην εξαιρετική δουλειά του Θωμά Μαυρουδή.

Οι άνθρωποι του "τριφυλλιού" προθυμοποιούνται να κρατήσουν τον πρώην τεχνικό των ακαδημιών του Παναθηναϊκού, οι επαφές είναι σε εξέλιξη, όμως θα πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με την επαγγελματική ενασχόληση του κ. Μαυρουδή.

Εκτός από την υπόθεση του προπονητή ένα ανοιχτό ζήτημα ενόψει της ερχόμενης σεζόν είναι και οι μεταγραφικές κινήσεις ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Το αγωνιστικό πλάνο του Παναρκαδικού περιλαμβάνει την δημιουργία ενός νεανικού συνόλου, με τους ιθύνοντες του "τριφυλλιού" να θέλουν να προσθέσουν νεαρούς ποδοσφαιριστές στο περσινό κορμό της ομάδας. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων