ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Σπάρτη - Παναρκαδικός 6-7, αλα... EURO! (pics)

Μπορεί το Euro να ξεσηκώνει με τα εντυπωσιακά σκορ και το θέαμα, όμως οι παλαίμαχοι του Παναρκαδικού δεν υστερούν! Σπαρτη-Παναρκαδικός 6-7, σε ένα καταιγιστικό παιχνίδι, γεμάτο εντυπωσιακές φάσεις και συγκινήσεις.

ΑΣΤΕΡΑΣ

Το "τριφύλλι" ταξίδεψε στη Σπαρτη με αρκετές απουσίες, αλλά με όπλο την εμπειρία και την ποιότητα του, βρήκε τον τρόπο να πάρει τη νίκη, απέναντι στην εξαιρετική γηπεδούχο. Το σκορ στο ημίχρονο ήταν 3-3, με τον Παναρκαδικό να προηγείται 3 φορές και τους Σπαρτιάτες να απαντούν ισάριθμες. Η ζέστη και οι δύσκολες καιρικές συνθήκες, ελάχιστα επηρέασαν τους πρωταγωνιστές.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι 5 αλλαγές του Δημάκη έδωσαν επιπλέον φρεσκάδα στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι προηγήθηκαν με 6-3 και έδειξαν να καθαρίζουν το ματς. Η απάντηση της Σπάρτης ήταν εμφατική, αφού βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να ισοφαρίσει στο 90’.
 
Ο Παναρκαδικός όμως, είπε την τελευταία λέξη στις καθυστερήσεις, με «buzzer beater» πλασέ του Μπακοπούλου. Ο επιθετικός των Αρκάδων πέτυχε συνολικά 5 τέρματα, ενώ από ένα είχαν οι Κούβαλης και Καλογιαννίδης.
 
Ακόμα πιο όμορφες ήταν οι στιγμές που ακολούθησαν, στην ταβέρνα «Κεφαλάρι», στον άγιο Ιωάννη, λίγα χιλιόμετρα μακριά από τη Σπάρτη, σε ένα ειδυλλιακό τοπίο, κάτω από τα δέντρα. Υπέροχο φαγητό, καταπληκτική φιλοξενία από την ομάδα της Σπάρτης. Οι δυο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το κοντινό μέλλον.
 
Παναρκαδικός: Κωνσταντόπουλος, Κωστούρος, Αγράφας, Μπεντεβής Καλογιαννιδης, Μειδάνης, Καλοπίσης, Χατζόπουλος, Ιωσηφίδης, Κούβαλης, Μπακόπουλος. Έπαιξαν και οι Κυριακόπουλος, Παπαθανασίου, Σπυρόπουλος, Νασιάκος και Δημάκης.
 
Σπάρτη: Φουντουκης, Σκορινης, Πλατανας, Σταμογιαννος, Ρωμανος, Οικονομου, Πριμπας, Καλογερακος, Αρνιωτης,Αναγνωστοπουλος, Ζαρκαδουλας. Έπαιξαν και οι Κατσιχτης, Τρακακης, Τζανετεας, Κουβουσης, Κυριακουλιας, Ρασσιας, Θεοφιλοπουλος, Κοτσαμπασης, Ρετζης.
 
Σκόρερ για την Σπάρτη: Αρνιωτης 3, Κοτσαμπασης 2, Ζαρκαδουλας 1.

 

To φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση και το... "Post Game":
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων