ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Παναρκαδικός: Η άμυνα έφερε την "μεταμόρφωση"

 

Ο Παναρκαδικός τελείωσε τη σεζόν, έχοντας τη δεύτερη καλύτερη ανασταλτική λειτουργία στον έβδομο όμιλο της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Το "τριφύλλι" δεν ξεκίνησε καλά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, καθώς μέχρι τη διακοπή είχε δύο ήττες, χωρίς να σκοράρει και μια νίκη, όντας στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας.

O Παναρκαδικός υπό τις οδηγίες του Θωμά Μαυρουδή εμφανίστηκε... "μεταμορφωμένος" μετά την μεγάλη διακοπή και κατάφερε να εξασφαλίσει με ευκολία την παραμονή.

Το μεγάλο "όπλο" των Αρκάδων ήταν η ανασταλτική τους λειτουργία, καθώς στο τέλος της σεζόν είχαν παθητικό μόλις εννέα γκολ, έχοντας τη δεύτερη καλύτερη άμυνα (μαζί με τον δεύτερο ΠΑΟ Ρουφ), με την πρωταθλήτρια του ομίλου Κηφισιά, να είναι η μοναδική που δέχτηκε λιγότερα (πέντε τέρματα παθητικό).

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων