ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Κόλλησε στη βροχή ο Παναρκαδικός, 0-0 με τον Άρη Σκάλας

 

Σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη στην Τρίπολη, υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες, Παναρκαδικός και Άρης Σκάλας αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς σκορ.
ΑΣΤΕΡΑΣ
 
Ειδικά στο πρώτο μέρος η έντονη βροχόπτωση δυσκόλεψε τις προσπάθειες των παικτών του Παναρκαδικού, οι οποίοι είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης.
 
Από την άλλη πλευρά ο Άρης κατέβηκε καθαρά για να αποσπάσει έναν πολύτιμο βαθμό στη μάχη της παραμονής, με τους φιλοξενούμενους να ξεσπούν σε πανηγυρισμούς με την ολοκλήρωση του παιχνιδιού.
 
Μπορεί στο πρώτο μέρος να μην υπήρξαν κλασικές ευκαιρίες, όμως στην επανάληψη οι γηπεδούχοι είχαν δυο καλές στιγμές στο 60' με τον Στρέμπα και στο 84' με τον Νάνο.

Ο Άρης είχε την ευκαιρία να "κλέψει" το παιχνίδι όταν στο 69' ο Σαραντόπουλος βγήκε τετ α τετ με τον Μάνο, με τον τερματοφύλακα του "τριφυλλιού" να σώζει την ομάδα του.

Παναρκαδικός: Μάνος, Λιακόπουλος, Τόλιος, Αλένης, Νάνος Παογιαννίδης, Παπαλάμπρος, Στρέμπας, Τσιώλης, Λυμπερόπουλος Δ., Λυμπερόπουλος Ν.

Άρης Σκάλας: Τοπουζλής, Λειμονίτης, Μπριλάκης, Χρήστου, Ζορμπάς, Εμέκα, Ιάτρου, Σαραντόπουλος, Σταμογιάννις, Γουόρντεν, Μανωλάκος

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων