ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τόλιος στο a-s: "Ο Μπλάνκο είναι ο... πατέρας της ομάδας"

Ο ποδοσφαιριστής του Παναρκαδικού, Μιχάλης Τόλιος παραχώρησε δηλώσεις στο a-s και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αγωνιστική "μεταμόρφωση" των Αρκάδων αλλά και στην συνεισφορά του Ίσμαελ Μπλάνκο.

ΑΣΤΕΡΑΣ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ακραίου του Παναρκαδικού:

Για την αγωνιστική αλλαγή της ομάδας μετά την επανέναρξη: "Καλησπέρα και ευχαριστώ για την φιλοξενία στην αρκαδική ιστοσελίδα. Με την επανέναρξη των προπονήσεων περίπου στις αρχές Μάρτη γνωρίζαμε όλοι ότι το έργο που έχουμε να φέρουμε σε πέρας θα ήταν δύσκολο δεδομένου του αρνητικού σερί που είχαμε σημειώσει. Ωστόσο η ομάδα κινήθηκε μεταγραφικά, πλαισίωσε παίχτες με προσωπικότητα, έδωσε έμφαση στην βελτίωση της φυσικής κατάστασης και τακτικά δούλεψε σε 2 σχήματα. Ειδικά με την έλευση του κύριου Μαυρουδή. Έμπειροι και νεότεροι έδωσαν το πνεύμα νικητή που πρέπει να υπάρχει στο ιστορικό σωματείο του Παναρκαδικού και δείξαμε αυτή την αντίδραση με 4/4 σερί νικών και μια αξιοπρεπή πορεία στο φετινό όμιλο".

Για τον νέο τεχνικό: "Μαθαίνοντας για την έλευση του κυρίου Μαυρουδή γνώριζα ότι τα πρότυπα προπόνησης που θα είχε η ομάδα θα ήταν απολύτως επαγγελματικά. Ήξερα την συνεισφορά του στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και του Μονάχου 1860* από τα χάονια που παίζαμε αντίπαλοι στις ακαδημίες. Ο κόουτς έδωσε πολύ έμφαση σε τακτικά ζητήματα, αφού η ομάδα έμαθε να αγωνίζεται πέρα από το αρχικό σχήμα της (4-2-3-1) και στο (3-5-2) γεγονός που θα έλεγα είναι πολυτέλεια για τη κατηγορία καθώς προσαρμοστήκαμε πιο εύκολα σε διαφορετικά στυλ παιχνιδιών που αντιμετωπίσαμε. Πέρα από αυτό η ανάλυση του βίντεο είναι πολύ σημαντική για να κατανοήσει ο ποδοσφαιριστής με την εικόνα τι έχει κάνει λάθος για να γίνει καλύτερος τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο. Αυτά τα ερείσματα που φαντάζουν απλά μας δοθήκαν και βήμα βήμα φάνηκαν στον αγωνιστικό χώρο και πιστώνονται στη δουλειά του 100%".

Για τον προσωπικό του στόχο: "Προσωπικός μου στόχος είναι "να πατήσω γερά" στη κατηγόρια , να φτιάξω βήμα βήμα το όνομα μου και να αναρριχηθώ στις επαγγελματικές κατηγορίες. Η Γ' Εθνική για έναν ποδοσφαιριστή 19 ετών αποτελεί το καλύτερο πάτημα για να δείξει τα προσόντα του στην ανδρική κατηγορία. Σίγουρα ονειρεύομαι το υψηλότερο επίπεδο όπως και κάθε νέος ποδοσφαιριστής, ωστόσο για να φτάσεις και να διακριθείς στο επίπεδο αυτό πρέπει να χτίζεις κάθε μέρα και σε κάθε προπόνηση το ποδοσφαιρικό σου προφίλ. Ξέρω ότι δεν εξαρτώνται όλα από το πόσο καλός παίχτης είσαι αλλά ο ποδοσφαιριστής έχει μόνο τις 4 γραμμές του γηπέδου που μπορούν να τον δικαιώσουν".

Για τον Ισμαέλ Μπλάνκο: "Η παρουσία του Ισμαέλ για εμένα στην ομάδα έχει διπλό ρόλο. Από την μια αντιληφθήκαμε ότι πρόκειται για ένα πρότυπο επαγγελματία . Η κινητικότητα του στον αγωνιστικό χώρο , οι συμβουλές και το ενδιαφέρον στους νεότερους παίχτες και η ηγετικότατα σε εξωγηπεδικά ζητήματα διαφοροποιούν έναν επαγγελματία από έναν ερασιτέχνη ποδοσφαιριστη. Βέβαια αυτό που μου είχε προκαλέσει τη μεγαλύτερη εντύπωση είναι πραγματικά η αγάπη και το ενδιαφέρον στους νέους ποδοσφαιριστής. Συμπεριφέρεται σαν "πατέρας" και έχει αποκτήσει την εύνοια όλων μας. Τέτοιες προσωπικότητες είναι κόσμημα για αυτή τη κατηγορία τόσο για την ποδοσφαιρική τους κουλτούρα όσο και για το κίνητρο που δίνουν στα νέα παιδιά να πραγματοποιήσουν τους στόχους".

Για τον Ερμή Μελιγούς: "Περίπου 2 εβδομάδες πριν αγωνιστήκαμε για το Αρκαδικό ντέρμπι με τον Ερμή Μελιγούς. Γνωρίζαμε πως θα συναντήσουμε μια σκληρή ομάδα , μια ομάδα που θα ματώσεις για να κερδίσεις. Ο Ερμής ήταν μια ομάδα με συνοχή ίσως και με τη καλύτερη συνοχή μετά την Κηφισιά που έχουμε αντιμετωπίσει. Μια ομάδα που έχει τρεξίματα, έχει έμπειρους παίχτες σχεδόν σε κάθε γραμμή, μια ομάδα που ξέρει να στέκεται απέναντι σε μεγαλύτερους αντιπάλους. Διαθέτει έναν έμπειρο και μπαρουτοκαπνίσμενο προπονητή για τη κατηγορία και ποιοτικούς παίκτες όπως ο Καδάς που μπορούν να κάνουν ζημιά στην αντίπαλη άμυνα. Αξίζει να μείνει στην κατηγορία βάσει αγωνιστικής αποδοχής και είμαι σίγουρος ότι θα παλέψουν μέχρι το τελευταίο παιχνίδι".

Το μήνυμα του στους φίλους του "τριφυλλιού": "Στους φίλους και πιστούς οπαδούς του Παναρκαδικού θέλω να πω ότι σταδιακά με την αποδιάρθρωση των υγειονομικών περιορισμών θα χαρούμε πολύ να τους ξαναδούμε δίπλα μας στο γήπεδο . Τον κόσμο τον θέλουμε μαζί μας , θέλουμε να γνωρίζουμε ότι χαίρονται με την δική μας χαρά και εν τέλει ότι η ομάδα εξελίσσεται με τη στήριξη των φίλων. Αποτελεί μεγάλο κίνητρο για εμάς η παρουσία των Τριπολιτσιωτών στο γήπεδο".  τους.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων