ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Νέα νίκη και 4 στα 4 για τον Παναρκαδικό

Χωρίς "φρένα" συνεχίζει στο πρωτάθλημα ο Παναρκαδικός, καθώς αυτή τη φορά επικράτησε με 1-0 του Ναυπλίου και πέτυχε το 4 στα 4, στον 7ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο Παναρκαδικός κατάφερε να ανοίξει από νωρίς το σκορ. Συγκεκριμένα στο 14’ ο Λυμπερόπουλος έκανε το γέμισμα στη μεγάλη περιοχή, ο Αλέμης πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Κασκαντάμης του είπε "όχι".

Οι φιλοξενούμενοι όμως δεν απομάκρυναν σωστά, με αποτέλεσμα ο Αρδάμης να το εκμεταλλευτεί και με κοντινό πλασέ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, πετυχαίνοντας το 1-0. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο 45λεπτο η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε. Οι πράσινοι είχαν την κατοχή της μπάλας και τις περισσότερες πρωτοβουλίες, ενώ δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα από τους παίκτες του Ναυπλίου.

Ετσι, το 1-0 παρέμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα και ο Παναρκαδικός πανηγύρισε την τέταρτη σερί του νίκη, μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Παναρκαδικός: Μάνος, Λιακόπουλος, Τόλιος, Αλέμης, Παλιογιαννίδης, Τσιώλης, Νάνος, Αρδάμης, Αμποτ, Λυμπερόπουλος Ν., Μπλάνκο

Ναύπλιο: Κασκαντάμης, Λέρμας, Φλώρος, Αλεξανδρόπουλος, Γκιαούρης, Προύντζος, Παπουτσής, Μπεντούλης, Ζίου, Καλογέρης, Αϊβαλιώτης

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων