ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Παναρκαδικός - Ατρόμητος Χιλιομοδίου 2-0: "Καθάρισε" με Νάνο και Μπλάνκο

Ο Παναρκαδικός χάρη στα γκολ των Νάνου και Ίσμαελ Μπλάνκο, πήρε τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο Χιλιομοδίου με 2-0 και με αυτόν τον τρόπο πανηγύρισε την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στον όμιλό του.

ΑΣΤΕΡΑΣ

Οι "πράσινοι" είχαν τον έλεγχο του αγώνα σχεδόν καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης αλλά κι ευκαιρίες για να ανοίξουν πρώτοι το σκορ.

Τελικά, το γκολ για τον Παναρκαδικό, ήρθε στο 63' από τον Νάνο, ο οποίος μετά από εκτέλεση φάουλ, πήδηξε πιο ψηλά απ' όλους και με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Παναρκαδικός διπλασίασε τα τέρματα του με τον Ίσμαελ Μπλάνκο. Ο έμπειρος Αργεντικός "killer" στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, κατάφερε να νικήσει με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Στρέμπα, τον αντίπαλο πορτιέρε και να γράψει το 2-0 για την ομάδα του.

Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα παρέμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα κι έτσι το "τριφύλλι" κατέκτησε την τρίτη σερί του νίκη στο πρωτάθλημα, μετά την επανέναρξη.

Παναρκαδικός: Μάνος, Λιακόπουλος, Τόλιος, Αλέμης, Νάνος, Παλιογιαννίδης, Τσιώλης, Στρέμπας, Άμποτ, Λυμπερόπουλος Ν. Λυμπερόπουλος Δ.

Ατρόμητος Χιλιομοδίου: Σκούρτης, Βελέτζαςς, Φυσαράκης, Μπινιώρης, Στασινόπουλος, Κοντούλης, Χουσελάς, Παπαγεωργίου, Μιτακίδης, Στρατιδάκης

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων