ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μαυρουδής στο a-s: "Πάθος, πειθαρχία και καλό ποδόσφαιρο"

Ο Θωμάς Μαυρουδής είναι ο νέος προπονητής του Παναρκαδικού και λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας, μέσω του a-s στέλνει το δικό του μήνυμα για την ταυτότητα που θέλει να έχει η ομάδα του!

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

"Χαίρομαι για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν οι άνθρωποι εδώ για να αναλάβω την ομάδα. Ερχομαι με πολλή όρεξη να δουλέψουμε και να πετύχουμε τους στόχους μας, υπό δύσκολες συνθήκες λόγω κορωνοϊού. Ωστόσο, βλέπω να υπάρχει όρεξη απ' όλους και πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε", τόνισε μέσω του a-s ο κύριος Μαυρουδής και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ελάχιστο χρονικό διάστημα που έχει μπροστά του για να δουλέψει μέχρι το πρώτο επίσημο ματς:

"Εχουμε ένα φιλικό αύριο. Ο ελάχιστος χρόνος δημιουργεί πρόβλημα αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο".

Πόσο σημαντική είναι η παρουσία του Μπλάνκο;

"Είναι σημαντική! Μόνο και μόνο με την εμπειρία, ως προσωπικότητα είναι σημαντικός. Πιστεύω ότι μπορεί να δώσει βοήθεια αν μείνει υγιής και δεν έχει προβλήματα".

Τι να περιμένουμε από το φετινό Παναρκαδικό;

"Θα προσπαθήσουμε να είμαστε μια ομάδα καλά οργανωμένη, να βγάζουμε στο γήπεδο ψυχή και πειθαρχία και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων