ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Στον Παναρκαδικό ο Αλέμης

O Παναρκαδικός ανακοίνωσε την απόκτηση του 19χρονου κεντρικού αμυντικού, Παναγιώτη Αλέμη, ο οποίος προέρχεται από τα "φυτώρια" του ΑΣΤΕΡΑ.

ΑΣΤΕΡΑΣ

Όπως σας είχαμε ενημερώσει από την Δευτέρα (29/3) η μεταγραφική ενίσχυση του Παναρκαδικού συνεχίζεται και έτσι σήμερα (30/3) το "τριφύλλι" προχώρησε σε ακόμα μια προσθήκη.

Την πράσινη φανέλα θα φοράει και επίσημα ο νεαρός στόπερ, Παναγιώτης Αλέμης, ο οποίος έμαθε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες του ΑΣΤΕΡΑ.

Ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός διακρίνεται για τη σωματική του διάπλαση, καθώς συνδυάζει ύψος με δύναμη, ενώ δεν υστερεί και στο τεχνικό κομμάτι.

Φυσικά το όνομα Αλέμης ξυπνάει μνήμες, καθώς ο πατέρας του, Δημήτρης είχε διακριθεί στο παρελθόν με τις φανέλες του Παναρκαδικού, του Πανηλειακού και της Σπάρτης.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων