ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Λυμπερόπουλος στο a-s: "Δεν περίμενα την επανέναρξη, έχει χαθεί η όρεξη για ποδόσφαιρο"

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος μίλησε στο a-s για την επανέναρξη της Γ' εθνικής αλλά και για τις δυσκολίες που θα πρ

 

Αναλυτικά όσα είπε:

ΑΣΤΕΡΑΣ

Για την επανέναρξη:

"Για την επανέναρξη είναι κάτι το οποίο δεν περίμενα. Με τόσα που έχουν γίνει φέτος έχει χαθεί πλέον ο ενθουσιασμός και η όρεξη για ποδόσφαιρο! Είναι κάτι το οποίο πρέπει να βρούμε όλοι οι ποδοσφαιριστές ώστε να μπορέσουμε να αποδώσουμε και καλύτερα για να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας".

Για όλο αυτό το διάστημα αποχής από τα γήπεδα:

"Η αποχή είναι τεράστια και ότι χειρότερο για έναν αθλητή. Είναι πρωτόγνωρο αυτό που ζούμε σίγουρα και έχει επίδραση και στο χώρο μας. Ουσιαστικά ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας τον Αύγουστο και παίξαμε 3 αγώνες μόνο. Τώρα καλούμαστε μετά από τέτοια αποχή να κάνουμε μια μίνι προετοιμασία, ώστε να ανταπεξέλθουμε στη συνέχεια του πρωταθλήματος".

Για την προετοιμασία που θα ακολουθήσετε μέχρι την επανέναρξη:

"Η προετοιμασία έχει ξεκινήσει ουσιαστικά από την αρχή της εβδομάδας. Ανεβάζουμε στροφές καθημερινά ώστε να βρισκόμαστε όσο το δυνατό στην καλύτερη κατάσταση για την επανέναρξη. Απλά θα ήθελα να σημειώσω ότι είναι και λίγο επικίνδυνο για έναν ποδοσφαιριστή όλο αυτό που γίνεται! Χρειάζεται αρκετό βάθος σε μια ομάδα για να τελειώσει το πρωτάθλημα με όλους τους παίκτες υγιείς".

Για το πως πιστεύει ότι θα κυλήσει η σεζόν:

"Σίγουρα είναι το μεγαλύτερο ερωτηματικό το πώς θα κυλήσει αυτή η σεζόν. Δεν μπορείς να προβλέψεις τίποτα για την κατάσταση που θα βρίσκονται οι ομάδες, όπως και τους παίκτες που θα διαθέτουν σε σχέση με το Νοέμβριο που κλείσαμε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δώσουμε το 110% να φέρουμε τον Παναρκαδικό όσο πιο ψηλά γίνεται και αρμόζει στην ιστορία του".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων