ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Δρακόπουλος στο a-s: "Χρειαζόμαστε 4-6 εβδομάδες προετοιμασίας"

 

O προπονητής του Παναρκαδικού, Αντώνης Δρακόπουλος παραχώρησε δηλώσεις στο Arcadia Sports σχετικά με την επικείμενη επιστροφή των ομάδων της Γ' Εθνικής στις προπονήσεις.

ΑΕΚΑΣΤΕΡΑΣ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την ενημέρωση που υπάρχει: "Περιμένουμε την υπουργική απόφαση και μετά θα γίνει ενημέρωση σε όλες τις ομάδες για το τι ισχύει με το πρωτόκολλο στις προπονήσεις. Εμείς είμαστε έτοιμοι. Αν μας πουν και από Δευτέρα θα ξεκινήσουμε". 
 
Η άποψη του για την επιστροφή στις προπονήσεις: "Θεωρώ ότι μετά από όλες τις αντιδράσεις που είχαμε για την επανέναρξη μετά τη μεγάλη αποχή από την αγωνιστική δράση θα ήταν γραφικό να πει κάποιος ότι εναντιώνεται στην επιστροφή στις προπονήσεις. Είναι πάρα πολύ καλή εξέλιξη. Για πολλά παιδιά είναι συμπληρωματικό εισόδημα, ενώ άλλοι ζουν αποκλειστικά από αυτό.
 
Εκτός από το οικονομικό σκέλος είναι και μια ψυχολογική ανάσα. Θα επιστρέψουμε εκεί που έχουμε μάθει να είμαστε. Θα πατήσουμε χορτάρι και θα κάνουμε αυτό που αγαπάμε περισσότερο και αυτό που κάνουμε καλύτερα από όλα. Βέβαια προέχουν τα τεστ και τα μέτρα του υγειονομικού πρωτοκόλλου. Προέχει η υγεία όλων μας". 
 
Για το πότε εκτιμάει την επιστροφή στην αγωνιστική δράση: "Όπως βλέπουμε και στη Superleague 2  έχουνε βγει πολλοί τραυματισμοί. Θα χρειαστούμε σίγουρα τέσσερις με έξι εβδομάδες Τα παιδιά δεν είναι μηχανές. Όσο τρέξιμο και να κάνουν θέλουν μπάλα  Με βάση τα δεδομένα και έχοντας ως παράδειγμα αυτά που ακούγονται για τη Football League, προς το τέλος Μαρτίου ενδέχεται να επιστρέψουμε στους αγώνες". 
 
Για την άποψη του για το ρόστερ του Παναρκαδικού: "Ήμουν με την ομάδα γύρω στις 10 μέρες. Υπάρχουν παιδιά που δεν έχω δει καθόλου. Τα συμπεράσματα δεν είναι ασφάλιση. Έχω εμπιστοσύνη στο έμψυχο δυναμικό το ξεκίνημα της ομάδας δεν είναι καλό. Όπως είναι διαμορφωμένη η Γ' Εθνική πρέπει να κάνεις πρωταθλητισμό για  να σωθείς και εμείς θέλουμε να σωθούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση και βρισκόμαστε σε επικοινωνία με την νέα διοίκηση του συλλόγου". 
 
To μήνυμα του προς τον κόσμο του Παναρκαδικού: "Το σημαντικό είναι να είμαστε όλοι υγιείς και ο κόσμος που αγαπάει τον Παναρκαδικό να σταθεί στο πλευρό της ομάδας και να την αγκαλιάσει. Μπορεί να μην μπορεί να δει την ομάδα από το γήπεδο αλλά πρέπει να σταθεί αρωγός στις προσπάθειες του συλλόγου". 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων