ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ο Παναρκαδικός ευχαριστεί την εταιρεία "ΑΓΡΟΕΦΟΔΙΑ ΤΡΟΥΠΗΣ"

Ο Παναρκαδικός μέσω επίσημης ανακοίνωσης ευχαρίστησε για τη στήριξη την εταιρεία "ΑΓΡΟΕΦΟΔΙΑ ΤΡΟΥΠΗΣ" και ευχήθηκε την επαναφορά της αγορά στην κανονικότητα.

Βόλος ΑΣΤΕΡΑΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Αρκάδων:

"Η Διοίκηση του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο. ευχαριστεί θερμά για τη διαχρονική υποστήριξη που παρέχει με κάθε τρόπο η εταιρεία "ΑΓΡΟΕΦΟΔΙΑ ΤΡΟΥΠΗΣ" στην ομάδα μας. Προσωπικά ευχαριστούμε το γνωστό και επιτυχημένο επιχειρηματία κ. Γιάννη Τρουπή (Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας) για την προσφορά της εταιρείας του σε λιπάσματα. Μία σημαντική προσφορά που μας επιτρέπει να συντηρούμε τον χλοοτάπητα του γηπέδου μας σε άριστη κατάσταση και να δεχόμαστε συγχαρητήρια από όλες τις φιλοξενούμενες ομάδες που αγωνίζονται στην Τρίπολη. Ευχόμαστε τόσο στον κ. Τρουπή όσο και σε ολόκληρο τον επιχειρηματικό κόσμο της Αρκαδίας να επανέλθει γρήγορα η κανονικότητα στην αγορά αλλά και στον αθλητισμό. Μια κανονικότητα που όλοι μας πλέον έχουμε ανάγκη.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ."

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων