ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τσιώλης στο a-s: "Δύσκολο να ξαναβρούμε ρυθμό μετά την διακοπή"

Ο Γάννης Τσιώλης μίλησε στο a-s για την διακοπή του πρωταθλήματος αλλά και για το πόσο περίεργα θα είναι τα πράγματα για τους αθλητές όταν ξεκινήσει και πάλι η αγωνιστική δράση.

ΠΑΣ Γιάννινα Αστέρας Τρίπολης

Αναλυτικά όσα είπε:

"Είναι μια δύσκολη κατάσταση, όταν επί πολλά χρόνια βρίσκεσαι καθημερινά στο γήπεδο για προπονήσεις και αγώνες και ξαφνικά αυτό σταματάει είναι κάτι που δεν μπορείς να το συνηθίσεις".

Πως προετοιμάζεσαι με τη σειρά σου;

"Με τρέξιμο και ασκήσεις στο σπίτι. Ολοι οι αθλητές προσπαθούν να βρίσκονται σε όσο τον δυνατόν καλύτερη κατάσταση για πιθανή επανέναρξη του πρωταθλήματος".

Εχετε κάποια καθοδήγηση από την ομάδα;

"Η ομάδα μας στέλνει κάθε εβδομάδα πρόγραμμα από την ημέρα που σταμάτησαν τα πρωταθλήματα".

Πως περιμένεις τις προπονήσεις όταν αρχίσουν;

"Σίγουρα το να ξεκινήσουν οι προπονήσεις ξανά αποτελεί μια πολύ ενθαρρυντική εξέλιξη. Για έναν αθλητή όμως θα είναι δύσκολο να βρει ξανά τους ρυθμούς που είχε πριν την καραντίνα και σίγουρα το μεγάλο αυτό διάστημα αποχής από τους αγωνιστικούς χώρους αυξάνει τις πιθανότητες για τραυματισμούς κάτι το οποίο κανένας δεν θέλει".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων