ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Το "restart" του Παναρκαδικού

Στην επανέναρξη της Γ'  Εθνικής οι ομάδες θα επιστρέψουν από την ίδια αφετηρία και αυτό ίσως ευνοήσει τον Παναρκαδικό.

ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο Παναρκαδικός ξεκίνησε με το... αριστερό τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Γ'  Εθνικής, καθώς γνώρισε δύο συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες από ΠΑΟ Ρουφ (2-0) και Πανγυθεατικό (1-0). 

Οι Αρκάδες έβγαλαν αντίδραση και πήραν το πρώτο τους τρίποντο την τρίτη αγωνιστική, επικρατώντας με 1-0 της Κορωνίδας Κοιλάδας, όμως αμέσως μετά αποχώρησε ο προπονητής, Βαγγέλης Ντίσιος.

Οι ιθύνοντες του "τριφυλλιού" βρήκαν τον εκλεκτό... διάδοχο στο πρόσωπο του Αντώνη Δρακόπουλου, ο οποίος θα αναλάμβανε το δύσκολο έργο να περάσει την αγωνιστική του φιλοσοφία εν μέσω αγωνιστικών υποχρεώσεων. Η διακοπή του πρωταθλήματος, όμως άλλαξε τα πλάνα.

Με τα καινούργια δεδομένα που προκαλεί η μακροχρόνια απραξία, τα "κοντέρ"... μηδενίζουν και οι ομάδες θα ξεκινήσουν από την ίδια αφετηρία, γεγονός το οποίο δίνει την ευκαιρία στον Παναρκαδικό να κάνει το "restart" που χρειάζεται.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων