ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Κοντογιαννόπουλος στο a-s: "Αυτή η διακοπή σε κόβει... στη μέση"

Ο Γιάννης Κοντογιαννόπουλος, μίλησε στο a-s για την πορεία του Παναρκαδικού, την αλλαγή προπονητή αλλά και για την διακοπή του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε:

ΑΣΤΕΡΑΣΒόλος

Για το ξεκίνημα του Παναρκαδικού στο πρωτάθλημα:

"Το ξεκίνημα της ομάδας δεν ήταν αυτό που περιμέναμε εμείς αλλά και οι φίλαθλοι της ομάδας αλλά στο τελευταίο παιχνίδι καταφέραμε να πάρουμε τους 3 πολύ σημαντικούς βαθμούς για εμάς".

Για την αλλαγή προπονητή:

"Αυτό είναι καθαρά θέμα της διοίκησης που αποφασίζει ποιος θα μείνει και ποιος όχι. Από εκεί και πέρα ο πρώτος προπονητής είχε την δικιά του φιλοσοφία. Ο νέος προπονητής σε αυτό τον ελάχιστο χρόνο που μας δόθηκε η ευκαιρία να δουλέψουμε μαζί του προσπάθησε να μας γνωρίσει και σαν χαρακτήρες αλλά και σαν παίκτες. Πιστεύω θα βοηθήσει την ομάδα με τις ιδέες του και τα θέλω του".

Για τους ομαδικούς και προσωπικούς του στόχους:

"Στόχος της ομάδας είναι να πρωταγωνιστήσει και να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί μέχρι τέλους. Από εκεί και πέρα ο δικός μου στόχος είναι να βοηθήσω την ομάδα να το καταφέρει αυτό αλλά και να βελτιωθώ και εγώ μέσα από την ομάδα".

Για την διακοπή του πρωταθλήματος:

"Η τωρινή διακοπή δεν έχει καμία σχέση με την προηγούμενη γιατί η προηγούμενη ήταν στο τέλος του πρωταθλήματος. Τώρα αυτή η διακοπή σε κόβει πραγματικά στη μέση γιατί εκεί που βρήκες λίγο τον ρυθμό σου σε σταματάει και σε αφήνει ένα μήνα εκτός δράσης. Ένας μήνας για έναν αθλητή εκτός δράσης είναι μεγάλο διάστημα και μετά θέλει αρκετή προσπάθεια για να επανέλθει στο ίδιο επίπεδο. Μπορεί να κάνουμε ατομικές προπονήσεις ο καθένας αλλά αυτό δεν φτάνει το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και για να γίνει σωστά δουλειά πρέπει να είναι όλη η ομάδα μαζί.

Από εκεί και πέρα υπομονή και περιμένουμε πότε θα ξεκινήσει πάλι το πρωτάθλημα. Ας κοιτάμε τα πράγματα και από την θετική τους πλευρά για να περάσει ανώδυνα όλο αυτό".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων