ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τσιώλης στο a-s: "Πιστεύω πως η διακοπή θα προκαλέσει μόνο κακό"

O ποδοσφαιριστής του Παναρκαδικού, Γιάννης Τσιώλης μιλώντας αποκλειστικά στο a-s, επεσήμανε πως είναι κατά της διακοπής των πρωταθλημάτων.

ΑΣΤΕΡΑΣ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Τσιώλη:

Για τον νέο προπονητή του Παναρκαδικού, Αντώνη Δρακόπουλο: "Τα πρώτα δείγματα από τον κόουτς είναι πολύ θετικά. Σιγά-σιγά αρχίσαμε να καταλαβαίνουμε την φιλοσοφία του, όμως η διακοπή του πρωταθλήματος δεν μας επιτρέπει να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο".

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος: "Η διακοπή του πρωταθλήματος μόνο κακό θα κάνει στην ομάδα μας και γενικά σε όλες τις ομάδες . Όταν έχεις τελειώσει την προετοιμασία αρχίζεις σιγά-σιγά να αποκτάς έναν ρυθμό μέσα από τα παιχνίδια και ξαφνικά λόγω του κορωνοϊού διακόπτεται το πρωτάθλημα. Είναι δύσκολο για τους παίχτες και τις ομάδες να αποκτήσουν ξανά τον ρυθμό που είχαν".

Για το κατά πόσο θα μπορούσε να συνεχιστεί το πρωτάθλημα: "Πιστεύω πως το πρωτάθλημα θα μπορούσε να συνεχιστεί με αυστηρή τήρηση των υγειονομικών μέτρων από τις ομάδες. Η διακοπή του πρωταθλήματος για τουλάχιστον ένα μήνα πιστεύω μόνο κακό θα προκαλέσει στους αθλητές αλλά και στις ομάδες γενικότερα".

Για το πως βιώνει το lockdown σαν αθλητής: "Όπως όλος ο κόσμος. Χωρίς πολλές άσκοπες μετακινήσεις, με ταινίες στο σπίτι και με γυμναστική για να διατηρηθούμε σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση για την επανέναρξη του πρωταθλήματος".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων