ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Το ξεχωριστό "ευχαριστώ" του Παναρκαδικού

Η διοίκηση του Παναρκαδικού ευχαρίστησε τον καρδιολόγο Δημήτρη Καρλή και τη φαρμακοποιό Χρυσούλα Δεληγιάννη για την πολύτιμη βοήθειά τους.

 

ΑΣΤΕΡΑΣΟΦΗ

To ευχαριστήριο μήνυμα:

H Διοίκηση του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο.  ευχαριστεί δημόσια τον ιατρό - καρδιολόγο κ. Δημήτριο Καρλή του Γεωργίου για τις πολύτιμες ιατρικές υπηρεσίες που προσφέρει στην ομάδα. Σε ένα κρίσιμο χρονικό σημείο και σε ένα ευαίσθητο περιβάλλον που έχει δημιουργήσει ο covid 19 o κ. Καρλής ανέλαβε αφιλοκερδώς την έκδοση των καρτών υγείας όλων των ποδοσφαιριστών πραγματοποιώντας όλες τις απαραίτητες εξετάσεις. Γι αυτό το λόγο τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα και του ευχόμαστε να έχει υγεία και μόνο επιτυχίες. Παράλληλα η Διοίκηση του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο. ευχαριστεί θερμά τη Φαρμακοποιό κ. Χρυσούλα Δεληγιάννη η οποία πρόφερε φέτος όλο το απαραίτητο φαρμακευτικό υλικό προκειμένου να οργανωθεί πλήρως η φορητή ιατρική βαλίτσα της ομάδας που ακολουθεί το αγωνιστικό τμήμα σε όλες τις αποστολές.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων