ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Συνεδριάζουν στον Παναρκαδικό

Η Διοίκηση του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο. θα συνεδριάσει την Τετάρτη 7/10/20 στις 9 το βράδυ στα γραφεία του Συλλόγου.

 

  ΑΕΛΑΣΤΕΡΑΣ

Συνεδριάζει η διοίκηση του Παναρκαδικού εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς 2020 - 2021 και θα συζητήσει τρέχοντα θέματα που αφορούν την ομάδα. Η συνεδρίαση του Δ.Σ. γίνεται λίγες μέρες πριν η ομάδα ξεκινήσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Θυμίζουμε σε όλους τους φιλάθλους ότι ο ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ Α.Ο. θα αγωνιστεί για την 1η αγωνιστική του 7ου Ομίλου της Γ Εθνικής κατηγορίας στην Αθήνα (15:00) αντιμετωπίζοντας τον ΠΑΟ ΡΟΥΦ.

Παράλληλα η Διοίκηση της ομάδας του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο. θέλει δημόσια να ευχαριστήσει για τις χορηγίες τους αλλά και για τη γενικότερη βοήθεια που παρέχουν στην ομάδα τους παρακάτω επιχειρηματίες:

- Νώντα Ψυχογιό ( κρεοπωλείο Πηγή ) που στο παρελθόν έχει διατελέσει Πρόεδρος του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο.

- Νίκο Αλέμη ( κατεψυγμένα προϊόντα ) και Μπάμπη Κυριακόπουλο (Τουριστικό Πλατείας Άρεως ).

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παραπάνω επιχειρηματίες έχουν ήδη βοηθήσει σημαντικά την ομάδα της Τρίπολης και μάλιστα  έχουν υποσχεθεί ότι καθ΄όλη τη διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής χρονιάς θα είναι δυναμικά δίπλα στη Διοίκηση για την επίτευξη των στόχων της.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων