ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ντίσιος στο a-s: "Οι ομάδες της Αρκαδίας να έχουν καλή πορεία φέτος"

Ο Βαγγέλης Ντίσιος, μίλησε αποκλειστικά στο a-s τόσο για τα τελευταία δυο φιλικά με ΑΣΤΕΡΑ και Πανναυπλιακό, αλλά και για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

ΠαναιτωλικόςΑΣΤΕΡΑΣ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τα φιλικό με ΑΣΤΕΡΑ:

"To φιλικό με τον Αστέρα ήταν εκτός προγράμματος όμως δεχθήκαμε την πρόσκληση για την αναμέτρηση. Ήταν μία πολύ σημαντική εμπειρία για τους ποδοσφαιριστές μου, εκ των οποίων πολλοί έχουνε περάσει στο παρελθόν από τις ακαδημίες του Αστέρα. Ξέρουμε τις διαφορές του βεληνεκούς και της ποιότητας που υπάρχουν ανάμεσα στις δύο ομάδες δεδομένου των κατηγοριών όμως ήταν ένα παιχνίδι που το ήθελα πολύ τόσο εγώ όσο και οι ποδοσφαιριστές μου. Πολύς κόσμος στην Τρίπολη ήταν αντίθετος στην πραγματοποίηση του φιλικού με τον Αστέρα εμείς από την πλευρά μας χαιρόμαστε καθώς έδωσαν φιλικό οι δύο μεγαλύτερες ομάδες της Αρκαδίας. Για εμάς είναι μία εξαιρετική εμπειρία και μακάρι να δώσουμε και άλλα ματς στο μέλλον. Θέλω να τονίσω ότι οι σχέσεις των δύο είναι οι καλύτερες των τελευταίων χρόνων".

Για τα συμπεράσματα από τα φιλικά με ΑΣΤΕΡΑ και Πανναυπλιακό:

"Ήταν σημαντικό ότι τα παιδιά ήταν χαρούμενα για αυτή την εμπειρία καθώς ήθελαν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους κόντρα σε έναν τόσο σημαντικό αντίπαλο όσο είναι ο ΑΣΤΕΡΑΣ. Ξέραμε από πριν ότι το σκορ θα μπορούσε να πάρει αυτή την διάσταση. Τα παιδιά δείξανε διάθεση στα φιλικά με ΑΣΤΕΡΑ και Πανναυπλιακό. Είδαμε τις δυνάμεις και τις αδυναμίες μας και μπορώ να πω ότι βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα".

Για τον 7ο όμιλο όπου θα συμμετάσχει ο Παναρκαδικός:

"Η παρουσία και μόνο των ομάδων των Αθηνών προσδίδει μία διαφορετική "αίγλη" στον όμιλο μας. Μπορεί βάσει ποιότητας να μην είναι οι δυνατότερες ομάδες του ομίλου αλλά οι ομάδες της επαρχίας δίνουμε μία υπερεκτίμηση στις ομάδες των αστικών κέντρων. Θα κάνουμε την προσπάθειά μας και αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας όλα τα παιχνίδια ανεξαρτήτως τελικού αποτελέσματος".

Για το ενδεχόμενο επιπλέον μεταγραφικής ενίσχυσης:

"Η μεταγραφική περίοδος διαρκεί μέχρι τις 5 Νοέμβρη. Αν βρούμε κάποιον ποδοσφαιριστή όπου μπορεί να προσφέρει στο σύνολο μας τότε ότι θα κινηθούμε για την απόκτηση του. Δεν θέλουμε να κάνουμε μία κίνηση εντυπωσιασμού, ούτε να κάνουμε μία κίνηση για να λέμε ότι έχουμε έναν ακόμα παίκτη".

Για την φετινή, ιδιαίτερη σεζόν λόγω του κορωνοϊού:

"Είναι δύσκολο να παίζεις ποδόσφαιρο χωρίς τον κόσμο. Είναι σαν να παίζουν οι ηθοποιοί στο θέατρο χωρίς το κοινό, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να ανταπεξέλθουμε των απαιτήσεων και να φανούμε επαγγελματίες. Καταλαβαίνω βέβαια ότι η κατάσταση είναι δύσκολη. Μακάρι να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στους ερχόμενους μήνες και να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο το συντομότερο δυνατόν".

Για το πώς βλέπει τον Αστέρα την ερχόμενη σεζόν:

"Βλέπω ότι ο Αστέρας κάθε χρόνο κάνει βήματα μπροστά. Θεωρώ ότι ο προπονητής θα έχει έναν ευχάριστο "πονοκέφαλο" για τις επιλογές του καθώς έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ. Θεωρώ ότι ο Αστέρας μπορεί φέτος να μπει στην εξάδα και να διεκδικήσει το εισιτήριο για την Ευρώπη. Εχέγγυο για την ομάδα του Αστέρα είναι η διοίκηση της ομάδας, καθώς πρόκειται για ανθρώπους που ξέρουν από ποδόσφαιρο και δίνουν τα πάντα για το καλό του συλλόγου"

Για το κατά πόσο βλέπει τον εαυτό του στο μέλλον να κάθεται στον πάγκο του Αστέρα:

"Όπως όλοι μας θέλουμε να εξελισσόμαστε τόσο σαν επαγγελματίες όσο και σαν άνθρωποι έτσι θέλω και εγώ σαν επαγγελματίας προπονητής. Έχω όνειρο να δουλέψω σε ομάδες αυτού του επιπέδου όπως είναι ο Αστέρας και δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν θα ήθελε να δουλέψει σε μία τέτοια ομάδα. Είναι κάτι πολύ ισχυρό για το βιογραφικό του οποιουδήποτε. Πάντως είμαι πολύ ικανοποιημένος στον Παναρκαδικό επειδή έχω ανθρώπους που μπορώ να συνεργαστώ καθώς μιλάμε την ίδια γλώσσα".

Για το ποδόσφαιρο της Αρκαδίας:

"Μακάρι όλες οι ομάδες της Αρκαδίας να τα πάνε καλά φέτος. Τόσο εμείς όσο και ο Αστέρας και η ΑΕΚ Τρίπολης και όλες οι ομάδες να τα πάνε καλά και να είναι δυνατές ώστε να παρακινήσουν νέα παιδιά να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων