ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Στον Ατρόμητο Χιλιομοδίου ο Μπινιώρης (pic)

Με τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Πάνος Μπινιώρης.

 

Μετά από τρία χρόνια, ο Μπινιώρης αποχαιρέτησε τον Παναρκαδικό και ανοίγει νέο κεφάλαιο στην ιστορία του καθώς θα αγωνίζεται στον Ατρόμητο Χιλιομοδίου.

Ο πρώην πια ποδοσφαιριστής του Παναρκαδικού μάλιστα, έχει ήδη κάνει αρκετές προπονήσεις με τη νέα του ομάδα και δήλωσε ήδη ανυπόμονος για το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

"Αφού περάσαμε τα τεστ ιατρικά και άλλα, με επιτυχία εντάχθηκαμε σε φουλ ρυθμούς διότι σε λίγο καιρό ξεκινάει και το πρωτάθλημα. Ηδη,  έχω γνωριστεί με ανθρώπους της ομάδας βλέπω στελέχη της διοίκησης με όρεξη και όραμα για την ομάδα και πετύχουν τους στόχους που έχουν εξαρχής! Η νέα χρόνια θα είναι δύσκολη ωστόσο εδώ θα είμαστε όλοι έτοιμοι να το παλέψουμε μέχρι τέλους".

Στις δηλώσεις του στο a-s, δεν παρέλειψε να σχολιάσει τη νέα πραγματικότητα στο ποδόσφαιρο του... κορωνοϊού αλλά να κάνει και μια σύνοψη για όσα του προσέφερε ο Παναρκαδικός.

Αναλυτικά:

"Κάποια στιγμή κάποια παγκόσμια κρίση θα μας άγγιζε είναι λογικό ακόλουθο. Έτυχε αυτή τη χρονιά να είναι μια ασθένεια, ίσως να ήταν κάτι άλλο είτε με οικονομικό είτε με κοινωνικό αντίκτυπο. Τη βίωσα όπως το σύνολο σχεδόν του ελληνικού λαού με υπακοή και σεβασμό στα μέτρα που ανακοίνωσε η ιατρική κοινότητα. Όσο αφορά το ποδόσφαιρο, είναι ένα από τα αθλήματα που συγκεντρώνει πολύ κόσμο εντός σταδίων και γηπέδων και είναι λογικό να λαμβάνονται πολύ αυστηρά μέτρα για την διάδοση μιας ασθένειας. Σε βάθος χρόνου όμως το άθλημα θα επανέλθει με ή χωρίς φιλάθλους για όσο χρειαστεί. Άλλωστε η τεχνολογία μας δίνει την ευκαιρία να το απολαύσουμε σε πολλά μέσα.

Ο Παναρκαδικός μου έδωσε την ευκαιρία να αναπτύξω τις γνώσεις και τις ικανότητές μου πάνω στο άθλημα. Μια ομάδα ικανή και έμπειρη να ανταπεξέλθει σε εύκολες και δύσκολες καταστάσεις αξιολογώντας τες στο έπακρο. Εκεί έκανα τους πρώτους φίλους, δέθηκα, έμαθα να γίνομαι καλύτερος και να προσπαθώ να κερδίζω πόντους για ένα ακόμα καλύτερο μέλλον. Ο κόσμος του Παναρκαδικού, η διοίκηση και οι παίχτες ήταν πάντα μια οικογένεια που ακόμα στα δύσκολα έβρισκαν από κοινού λύσεις για τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν".

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων