ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τα βρήκαν στο οικονομικό Μπλάνκο και Παναρκαδικός, πρόβλημα με τα χαρτιά του!

Ο Παναρκαδικός είναι κοντά στο να ολοκληρώσει μια σπουδαία προσθήκη, την κορυφαία στην ιστορία του και μια εκ των κορυφαίων για ομάδα της Αρκαδίας.

 ΑΣΤΕΡΑΣΠαναθηναϊκός

Τις τελευταίες ημέρες ο Ζορό είναι στην Τρίπολη μαζί με τον εκπρόσωπο του και άλλοτε συμπαίκτη του στην ΑΕΚ, Αντώνη Ρίκκα και ως επαγγελματίες ελέγχουν τα πάντα πριν τις τελικές υπογραφές.

Σύμφωνα με το site, mikriliga που ασχολείται αποκλειστικά με αυτές τις κατηγορίες, υπάρχει θέμα με την άδεια παραμονής του Αργεντίνου στην χώρα μας.

Αυτός είναι ο λόγος άλλωστε που η μετεγγραφή δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, παρότι οι δυο πλευρές φαίνεται πως τα βρίσκουν στο οικονομικό σκέλος.

Η είδηση του ερχομού του Ζορό στον Παναρκαδικό και την Τρίπολη έχει ταράξει τα νερά ολόκληρης της Ελλάδας και το όνομα της πόλης μας βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο του αθλητικού ενδιαφέροντος, γι΄αυτό ας ελπίσουμε α πάνε όλα καλά και ο πρώτος σκόρερ της Super League 2007 - 2008 να παραμείνει στην Τρίπολη. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων