ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ντίσιος στο a-s: "Παρουσιάζουμε βελτίωση αλλά έχουμε κι αδυναμίες"

Ο τεχνικός του Παναρκαδικού, Βαγγέλης Ντίσιος μίλησε στο a-s για το φιλικό αποτέλεσμα του Παναρκαδικού με τον Άρη Σκάλας αλλά και για την κλήρωση του νέου πρωταθλήματος.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

"Είμαστε ευχαριστημένοι από την ομάδα, ειδικά στο 1ο ημίχρονο, η ομάδα είχε καλό ρυθμό,δημιούργησε ευκαιρίες. Στο 2ο ημίχρονο λόγω των αλλαγών και από τις 2 ομάδες χάθηκε ο ρυθμός. Βλέπουμε ότι υπάρχουν σημεία που παρουσιάζουμε βελτίωση αλλά και σημεία που δείχνουμε αδυναμίες. Αναμένουμε ποδοσφαιριστές για να ενισχύσουν το υπάρχον δυναμικό και να συνδράμουν στην προσπάθεια που κάνουμε.

Όσον αφορά την κλήρωση του πρωταθλήματος, ξεκινάμε με δύο δύσκολα παιχνίδια εκτός έδρας, η διάρκεια και οι λεπτομέρειες παίζουν σημαντικό ρόλο στην κατηγορία. Πρέπει να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις και τις καταστάσεις εκείνες για να έχουμε υπέρ μας αυτές τις λεπτομέρειες. Με την ευκαιρία να ευχηθώ στο φιλικό σωματείο του Ερμή Μελιγούς και στο συνάδελφο προπονητή να έχουν μια δημιουργική χρονιά και να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων