ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πρώτα ξεκαθαρίζει με τις ανανεώσεις!

Ο Βαγγέλης Ντίσιος κι οι διοικούντες τον Παναρκαδικό δουλεύουν πάνω στην ανανέωση σημαντικών μονάδων για την ομάδα και στη συνέχεια θα προχωρήσουν σε μεταγραφές! 

 

Στον Παναρκαδικό θέλουν να ξεκαθαρίσουν με το υπάρχουν υλικό. Να δουν ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα αποχωρήσουν και στη συνέχεια θα προχωρήσουν στην ενίσχυση του ρόστερ.

Ο νέος κόουτς της ομάδας, Βαγγέλης Ντίσιος, διανύει μια περίοδο που... διαβάζει το ρόστερ, ενώ η νέα διοίκηση - σε συνεννόηση με τον κόουτς - έχει προχωρήσει σε κινήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας με κάποιους παίκτες όπως οι Νίκος και Δημήτρης Λυμπερόπουλος, ο Νάνος, ο Καδάς, ο Στρέμπας κι ο Τσιώλης (οι τρεις τελευταίοι ακόμη δεν είναι σίγουρο ότι θα παραμείνουν αλλά αυτή είναι η επιθυμία των διοικούντων της ομάδας και του προπονητή).

Πάντως, όσον αφορά στις μεταγραφές σκοπός είναι να έρθει στους πράσινους ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί από την περιοχή της Τρίπολης και της Αρκαδίας.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων