ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ζαχαρής στο a-s: "Περνάω καλά στον Παναρκαδικό, το απολαμβάνω"

Ο Λευτέρης Ζαχαρής, τερματοφύλακας του Πααναρκαδικού μας μιλά για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ που πέρασε, τις συμμετοχές του και την συνέχεια

Πως έζησες το ντέρμπι και μια γνώμη για τα όσα έγιναν;

Ξέραμε από την αρχή πως θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι, ένα τοπικό ντέρμπι και θέλαμε τη νίκη. Οι στόχοι των δυο ομάδων είναι διαφορετικοί, δε θέλω να αναφερθώ σε όσα έγιναν εντός και εκτός γηπέδου. Είναι λυπηρό να μην μπορούμε να βρούμε ρυθμό επειδή δεν υπήρχαν μπάλες.”

Λευτέρη, ξεκίνησες βασικός τη σεζόν, έχασες τη θέση σου για κάποια παιχνίδια, αλλά πλέον βασικός και πάλι. Πως νιώθεις;

Στην ομάδα υπάρχει ένας υγιής ανταγωνισμός και αυτό κάνει πολύ καλό και σ’ εμένα και στον Ντουμτούμη. Υπάρχει ένας υγιής ανταγωνισμός που πρέπει να υφίσταται σε μια ομάδα και κυρίως στη θέση μας. Έχουμε έναν πολύ καλό προπονητή τερματοφυλάκων, το Γιώργο το Μανέλη που μας βοηθά.”

Η συνέχεια της ομάδας ;

“Η συνέχεια για μας θέλουμε να είναι το ίδιο καλή. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με το Ύπατο την προσεχή Κυριακή, θα παλέψουμε για τη νίκη και μακάρι να έχουμε και πάλι τη βοήθεια του κόσμου.”

Πως περνάς στην Τρίπολη και στην ομάδα  ;

Για μένα η εμπειρία αυτή είναι πρωτόγνωρη γιατί για πρώτη φορά έφυγα από το νησί μου, τη Μυτιλήνη αλλά και τους δικούς μου ανθρώπους. Είμαι τυχερός όμως που ήρθα σε μια ομάδα με καλούς ανθρώπους, έναν πολύ καλό προπονητή και ως άνθρωπο και με τους συμπαίκτες μου είμαστε μια οικογένεια μέσα και έξω από το τερέν. Το απολαμβάνω.”

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων