ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ανατροπή και Λύτρωση στο 85' για τον Παναρκαδικό!

Ο Παναρκαδικός αν και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, κατάφερε να φέρει τούμπα το ματς απέναντι στην Κόρινθο και να φτάσει σε μια σπουδαία εντός έδρας νίκη απέναντι στην Κόρινθο 2006 με 2-1. Νάνος και Γιουκούδης τα τέρματα των πράσινων.

 

ΟΦΗΑΣΤΕΡΑΣ

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά το ματς πατώντας 2 φορές στην περιοχή του Παναρκαδικού στα τρία πρώτα λεπτά, με τον Τσιριγώτη να μην κάνει καλή τελική προσπάθεια.

Την τρίτη όμως φορά, η ομάδα της Κορίνθου βρήκε το γκολ. Από τα δεξιά οι φιλοξενούμενοι πάτησα περιοχή κι έπειτα από μια παράλληλη μπαλιά ο Παλιάτσος πλάσαρε στο κάθετο αριστερό δοκάρι, ο Ράπτης πήρε το "ριμπάουντ" και από κοντά έγραψε το 0-1.

Ο Παναρκαδικός έψαξε την αντίδραση και πέτυχε ένα γκολ που όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ με τον Νάνο στο 17'.

Πέντε λεπτά μετά,  Τσιώλης και Αντωνόπουλος βγήκαν 2 με 2 στην αντίπαλη περιοχή. Ο Κωστόπουλος έβαλε την κόντρα πριν την τελική προσπάθεια, η μπάλα πήγε στον Γιουκούδη που ακολουθούσε τη φάση κι έκανε το σουτ το οποίο έβγαλε με τα ακροδάκτυλα ο Αθανασόπουλος.

Από εκείνο το σημείο κι έπειτα, το παιχνίδι πήγε στη δύναμη και τα πολλά φάουλ δεν ευνοούσαν το ρυθμό.

Με ένα τέτοιο φάουλ, προσπάθησε να απειλήσει ο Στρέμπας από αρκετά μακριά, στο οποίο όμως είχε απάντηση ο Αθανσόπουλος στο 33'.

Στο 40' Ράπτης και Γεωργίου συνδυάστηκαν με τον τελευταίο να πραγματοποιεί το σουτ που πέρασε λίγο άουτ, φάση που ήταν και η τελευταία του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Θανάση Στάικου μπήκαν με το μαχαίρι στα δόντια και απείλησαν με το... καλημέρα, στο 48'.

Από τα δεξιά ο Αθανασόπουλος έκανε τη σέντρα, ο Γιουκούδης έπιασε την κεφαλιά την οποία απέκρουσε με υπερένταση ο γκολκίπερ της Κορίνθου.

Στο 64' ο Παναρκαδικός κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή, την εκτέλεση του οποίου εκτέλεσε ο Τρέσα. Ο Στασινόπουλος έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα όμως πέρασε άουτ. 

Οι παίκτες του Παναρκαδικού διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι στη φάση, αλλά ο διαιτητής έδειξε κίτρινη στον Στρέμπα για τις διαμαρτυρίες.

Τρία λεπτά μετά, ήρθε η ισοφάριση του Παναρκαδικού, με τον Μπάρδο που είχε περάσει στο ματς να δημιουργεί τη φάση.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος, έκανε μια κούρσα από τα δεξιά και κέρδισε το φάουλ αλλά και την κάρτα του Μαγγίνα.

Ο Μπάρδος εκτέλεσε το φάουλ και ο Νάνος πήρε την κεφαλιά για να γράψει το 1-1.

Το μομέντουμ είχε αλλάξει πλήρως υπέρ του Παναρκαδικού και οι πράσινοι έψαχναν την ολική ανατροπή.

Η συνεχής πίεση καρποφόρησε στο 85', όταν ο Γιουκούδης "άδειασε" τον Βατουσιάδη μέσα στην περιοχή αναγκάζοντας τον αμυντικό της Κορίνθου να τον ανατρέψει και να αντικρίσει και την κόκκινη κάρτα.

Ο Δημήτρης Γιουκούδης, εκτέλεσε ο ίδιος το πέναλτι εύστοχα χαρίζοντας έτσι τη νίκη στην ομάδα του! Στα τελευταία λεπτά ο Παναρκαδικός είχε ακόμα δύο ευκαιρίες με Μπινιώρη και Γιουκούδη να βρει και τρίτο τέρμα αλλά το 2-1 παρέμεινε.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων