ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Κρίσιμες ώρες για τον Παναρκαδικό

Από την προσεχή εβδομάδα θα υπάρξουν εξελίξεις στον Παναρκαδικό, σχετικά με την συμμετοχή της ομάδας στη Γ' Εθνική και τα οικονομικά δεδομένα. Τι ειπώθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο της Πέμπτης (05/09).

 ΞάνθηΑΣΤΕΡΑΣ

Στο Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (05/09) στο γήπεδο του Παναρκαδικού δεν πάρθηκε κάποια τελική απόφαση. 

Η διοίκηση παρουσίασε αναλυτικά όλα τα οικονομικά δεδομένα που προκύπτουν μετά την τοποθέτηση της ομάδας στον 6ο όμιλο της Γ' Εθνικής. 

Οι διοικούντες ζήτησαν την στήριξη από τους τοπικούς φορείς αλλά και από τους επαγγελματίες. Μάλιστα, μία ημέρα πριν την κλήρωση της Γ' Εθνικής, η διοίκηση του τριφυλλιού θα δώσει συνέντευξη Τύπου, προκειμένου να ενημερώσει του φιλάθλους της Τρίπολης για τα οικονομικά δεδομένα.

Παρ' όλα αυτά η προετοιμασία των πρασίνων συνεχίζεται σε άριστο κλίμα, παρά τα όσα συμβαίνουν. Το συγκρότημα του Θανάση Στάικου θα δώσει φιλική αναμέτρηση με το Διαβολίτσι την Κυριακή (08/09).

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων