ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Η νίκη επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Λυμπερόπουλου

Ο Παναρκαδικός αντιμετώπισε την Κ19 του Αστέρα με το "τριφύλλι" να επικρατεί με 1-0, ωστόσο η νίκη επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Νίκου Λυμπερόπουλου. 

 Ολυμπιακός ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο Παναρκαδικός υποδέχθηκε την Κ19 του Αστέρα και κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0. Στα τελευταία δέκα λεπτά του αγώνα, οι πράσινοι άνοιξαν το σκορ. Μετά από εξαιρετική προσωπική ενέργεια του Τσιώλη η μπάλα κατέληξε στον Τρέσα κι αυτός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Θανάσης Στάικος χρησιμοποίησε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεση του ενώ δοκίμασε και διάφορους σχηματισμούς.

Το δυσάρεστο της αναμέτρησης, ήταν ο τραυματισμός του Νίκου Λυμπερόπουλου. Ο έμπειρος επιθετικός κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στην κλείδα με αποτέλεσμα να διακομιστεί εσπευσμένα στο Νοσοκομείο.

Παρόμοιο τραυματισμό είχε υποστεί την περυσινή σεζόν και ο αδερφός του, Δημήτρης Λυμπερόπουλος. 

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Ντουντούμης, Δαύρος, Μπινιώρης, Στασινόπουλος, Νάνος, Στρέμπας, Τσιώλης, Λυμπερόπουλος Δ., Γιουκούδης, Λυμπερόπουλος Ν., Τρέσα.

Στον πάγκο οι: Διαμαντόπουλος, Καπετανάκης, Μπάρδος, Ζαχάρης, Καρούσος, Αντωνόπουλος, Κοπρένκα, Μανουσιάδης, Ζορμπάλας, Μίτο, Λώλος.

ΑΣΤΕΡΑΣ Κ19: Χριστοδούλης, Κάρδαρης, Χριστόπουλος, Ζορμπάς, Σωτηράκης, Τανουσάι, Μιχόπουλος, Αλάγκμπε, Θεοδωρίδης, Κανελλόπουλος, Αλι.

Στον πάγκο οι: Ντίνε, Παπαγεωργίου, Αντωνάκης, Καραχάλιος, Αδαμόπουλος, Γλέζος.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων