ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ενότητα σημαίνει αποφυγή του διασυρμού!

Η μεγάλη νίκη του Αστέρα, επισκίασε για 2 μέρες τις εξελίξεις στο στρατόπεδο του Παναρκαδικού.Πλέον, μπορούμε να ασχοληθούμε και με αυτές, αφού η πόλη μας δεν έχει την πολυτέλεια να απαξιώνει ιστορικούς συλλόγους της Αρκαδίας.Η φωτογραφία του arcadia-sports, καταδεικνύει ενότητα και συσπείρωση γύρω από το σύλλογο της Τρίπολης. Οι “πράσινοι” συνεχίζουν με διαφορετικό Δ.Σ. στο οποίο συμμετέχουν 4 πρώην πρόεδροι του ιστορικού συλλόγου.Παπαηλίου, Κανακάρης, Σταματόπουλος και Ρουμελιώτης, μαζί με αρκετούς ανθρώπους που έχουν συνδέσει το όνομά τους με αυτό του Παναρκαδικού, καλούνται να παίξουν ενεργό ρόλο στην αναγέννηση της ομάδας. Η οικονομική ενίσχυση του “τριφυλλιού”, δεν είναι το μοναδικό φλέγον ζήτημα, αφού οι λανθασμένες επιλογές του καλοκαιριού, είχαν πάρει μορφή χιονοστιβάδας.
Τα λάθη, δύσκολα μπορούν πλέον να διορθωθούν, όμως σίγουρα ο σύλλογος μπορεί να αποφύγει το διασυρμό. Ο υποβιβασμός, μοιάζει το πιθανότερο σενάριο, όμως ακόμα και ο τρόπος με τον οποίο θα έρθει τελικά αυτός, παίζει σημαντικό ρόλο για τη συνέχεια.Ο αγώνας με αντίπαλο τον Αστέρα Δρεπάνου, μπορεί να αποτελέσει για τον Παναρκαδικό μια νέα αρχή. Οι άνθρωποι της ομάδας, προσπαθούν να βρουν άμεσα έναν προπονητή, ο οποίος θα εμπνεύσει τους παίκτες και τον κόσμο, αποδεικνύοντας σε όλους πως η ιστορική ομάδα της πόλης δεν πέφτει κατηγορία με κατεβασμένα χέρια.Όσοι νιώθουν την ανάγκη να συμβάλουν σε αυτή τη νέα προσπάθεια, μπορούν να βρεθούν την Κυριακή στο γήπεδο. Ακόμα και το μεγαλύτερο ταξίδι, ξεκινά με ένα μικρό βήμα…

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων