ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Δ.Σ. στον Παναρκαδικό, ελλείψει χρημάτων!

Ο Παναρκαδικός οδεύει ολοταχώς για την πρώτη κατηγορία Αρκαδίας, πληρώνοντας σειρά λαθών από το ξεκίνημα της περιόδου.

 

Το χειρότερο είναι πως η ομάδα χρειάζεται χρήματα για να ολοκληρώσει αξιοπρεπώς τη φετινή χρονιά, τα οποία όπως είναι ξεκάθαρο, δεν υπάρχουν. Το σημερινό Δ.Σ. του Παναρκαδικού, είχε ως κύριο θέμα το οικονομικό, αφού οι υποχρεώσεις του συλλόγου δε μπορούν να καλυφθούν επαρκώς.

 

Οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να πληρωθούν, ο προπονητής το ίδιο, ενώ και οι μετακινήσεις της ομάδας, το φαγητό και όλες οι συμφωνίες που έχουν γίνει, καλύπτονται μόνο με ένα μεγάλο κεφάλαιο. Μέρος αυτού, θα δοθεί από τα μέλη του Δ.Σ. χωρίς πάντως να μπορούν να αντεπεξέλθουν επαρκώς.

 

Η διοίκηση του συλλόγου, αναζητά ήδη χρήματα και ανθρώπους οι οποίοι θα δείξουν τη διάθεση να τα καταβάλουν. Ο σχεδιασμός για την επόμενη περίοδο, έχει ξεκινήσει ήδη, όμως η υλοποίησή του δεν πρόκειται να προχωρήσει χωρίς αρκετές χιλιάδες ευρώ. Από αυτά, θα καθοριστούν και οι στόχοι της ομάδας για τη νέα χρονιά…

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων