ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Τρελή" νίκη με Μέλλο και "Σάλα"

Ο Παναρκαδικός κέρδισε 2-1 τον Αιολικό και καπάρωσε την 3η θέση στον όμιλό του! Ο Μέλλος στο 41' έκανε το 1-0, ο Κέρι ισοφάρισε με πέναλτι στο 81' και στις καθυστερήσεις ο Τέλης Σαλαπάτας έδωσε τη νίκη στην ομάδα της Τρίπολης! 

 

 

Παναρκαδικός και Αιολικός βρέθηκαν αντιμέτωποι στην Τρίπολη με φόντο την 3η θέση της Γ Εθνικής και υπό προϋποθέσεις την 2η του ομίλου. Ο Αντωνόπουλος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχαν πολλές συμμετοχές με αποτέλεσμα να χρειαστούν τα πρώτα λεπτά του αγώνα για το απαραίτητο μοντάρισμα. 

Στο 5ο λεπτό ο Αιολικός είχε δοκάρι και ξύπνησε για τα καλά τους Πράσινους που ανέβασαν την απόδοσή τους και άρχισαν να απειλούν με σουτ των Μέλλου, Γαρυφαλλόπουλου και Γογωνά. Οι αντίπαλοι δεν κλείστηκαν και προσπάθησαν να απειλήσουν με τον Παναρκαδικό να προσέχει και την αμυντική τακτική του.

Στο καλύτερο σημείο, λίγα λεπτά πριν από το τέλος του πρώτου 45λεπτου και συγκεκριμένα στο 41' ο Μέλος υποδέχτηκε τη μπάλα έπειτα από ενέργεια του Πετρόπουλου και με δεξί σουτ μέσα από την περιοχή σημείωσε το πολυπόθητο γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι προσπάθειες των δύο ομάδων δεν έβρισκαν στόχο, με τον Παναρκαδικό να έχει τις στιγμές του με κύριο εκφραστή τον Τέλη Σαλαπάτα και τον Αιολικό να βγάζει καλά διαστήματα συνεχής πίεσης.

Στο 81' ο Αιολικός κέρδισε πέναλτι για χέρι του Παναγιώτη Σαλαπάτα και με τον Κέρι έφτασε στο  1-1.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα με εξαιρετική συνεργασία των Κώτσιρα και Τέλη Σαλαπάτα ο τελευταίος με κεφαλιά έκανε το 2-1 και τρέλανε φιλάθλους και συμπαίκτες! 

Ο Παναρκαδικός έφτασε τους 48 βαθμούς, θα είναι σίγουρα 3ος, υπό προϋποθέσεις χτυπά και 2η θέση, ενώ την τελευταία αγωνιστική παίζει στη Χίο με τον Κανάρη! 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Παναρκαδικός: Γεωργακόπουλος, Πετρόπουλος, Γογωνάς, Καστριτσέας, Ζαχαράκης, Μπίσσιας, Μέλλος, Αρδάμης, Γαρυφαλλόπουλος, Π. Σαλαπάτας, Κώτσιρας

Κυριακόπουλος, Καδάς, Σαλαπάτας Τ., Μανέλης, Σταθουλόπουλος, Αρώνης, Χρήστου

 

Αιολικός: Ζαχαρής, Κλάδης, Καλαγκάνης, Σαλταμάρας, Βαγγέλης, Κριπιντίρης, Τσιλιγκίρης, Μίχος, Αθανασόπουλος, Κέρη, Κρητικός

Σαμπάνης, Μαρίνος, Μπρακούλια, Μανουσάκης, Παπαδόπουλος

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων