ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ηττα για τον Παναρκαδικό

Την πρώτη του ήττα γνώρισε ο Παναρκαδικός για το πρωτάθλημα Γ' Εθνικής καθώς ηττήθηκε εκτός έδρας από τον ΠΑΟ Βάρδας με 2-1.

 

 Οι γηπεδούχοι κατάφεραν μετά από ένα πρώτο, ανούσιο, χωρίς γκολ, ημίχρονο και για τις δύο ομάδες, να ανοίξουν το σκορ στο 50΄ με κεφαλιά του Κωνσταντινίδη μετά από κόρνερ του Γ. Πολίτη.

 

Οι  παίκτες του Παναρκαδικού αντέδρασαν και ισοφάρισαν με τον ίδιο τρόπο, όταν μετά από κόρνερ του Καδά ο Δήμος από κοντά με σουτ νίκησε τον Κωνσταντινόπουλο.

 

Την νίκη για την ομάδα Ηλία Φωτόπουλου έδωσε ο Πολυχρόνης με σουτ στο 73΄ , που αιφνιδίασε τον Ψυχογιό.

 

Στην συνέχεια χάθηκε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει ο Παναρκαδικός, όταν το σουτ του Σταθουλόπουλου από κοντά, έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Κωνσταντινόπουλου.

 

Γενικά η νίκη του ΠΑΟ Βάρδας κρίνεται δίκαιη, αφού η ομάδα της Τρίπολης ήταν αγωνιστικά αγνώριστη.  Δεν θύμισε με τίποτα την ομάδα των επιτυχιών και καλών αγώνων. Δεν μπήκε καθόλου στο παιχνίδι ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, που οι παίκτες της Βάρδας είχαν την υπεροχή, αλλά δεν μπόρεσαν να πετύχουν γκολ.

 

Στο δεύτερο μέρος, προσπάθησε να αιφνιδιάσει ο Παναρκαδικός, αλλά οι γηπεδούχοι ευτύχισαν να προηγηθούν. Αντέδρασαν οι παίκτες του Παναρκαδικού, ήταν καλύτεροι από το πρώτο ημίχρονο , αλλά δεν μπόρεσαν να πάρουν αυτό που ήθελαν. Παρά το γεγονός ότι είχαν δοκάρι με τον Σταθουλόπουλο.

 

Ήταν μια κακή μέρα για τους παίκτες του Γιώργου Αντωνόπουλου, που όμως δεν φέρνει καμιά ανησυχία για την συνέχεια. Μια κακή αγωνιστική  μέρα, που έχουν όλες οι ομάδες.

 

ΠΑΟ Βάρδας: Κωνσταντινόπουλος, Π. Πολίτης, Αγουρίδης (29΄Παναγόπουλος), Νικολόπουλος, Σιδέρης, Ανδριέλλος, Γ. Πολίτης, Ντομάς, Γκάτσης (90+ 1 Σοφιανόπουλος), Κωνσταντινίδης, Πολυχρόνης (86΄Αποστολόπουλος)

 

Παναρκαδικός: Ψυχογιός, Γογωνάς, Μπούτας, Καστριτσέας, Χατζόπουλος, Κυριακόπουλος, Μηλιώτης, Δήμος, Γαρυφαλλόπουλος (72΄ Τσόφλιος), Καδάς ( 61΄Σταθουλόπουλος), Κώτσιρας (25΄λ.τ. Μέλλος)

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων