ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πρόκριση στο "ρελαντί" ο Παναρκαδικός

Ο Παναρκαδικός πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου Αρκαδίας, το χρυσό γκολ του αγώνα το πέτυχε ο Χατζόπουλος στο 24’. Διαβάστε την εξέλιξη της αναμέτρησης.

 

 

Η ΑΕΚ Τρίπολης μπήκε δυνατά στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, αλλά ο Παναρκαδικός είχε το γκολ. Συγκεκριμένα στο 24’ μετά από κόρνερ του Μέλλου ο Χατζόπουλος θα πιάσει την κεφαλιά, με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Καμβύση.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΕΚ ήταν αυτή που απείλησε πρώτη τα γκολ ποστ του Παναρκαδικού. Στο 47’ η άμυνα του Παναρκαδικού πιάστηκε στον ύπνο, με τον Λαγό ανενόχλητο να πιάνει την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε απευθείας άουτ. Στην συνέχεια η ΑΕΚ πίεσε αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Αυτό το 0-1 του πρώτου ημιχρόνου, ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης. Με τον Παναρκαδικό να παίρνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου Αρκαδίας.

 

Συνθέσεις:

 

Σύνθεση ΑΕΚ Τρίπολης: Καμβύσης, Γιαννούλης, Ζαχαρόπουλος, Καπόγιαννης, Λαγός, Πάκος, Παρασκευόπουλος, Μπαλάσης, Ζιούλης, Φατούρος, Μπέλτσος.

Στον Πάγκο: Μυλωνάς, Κλαπής, Ζόγκολη, Λαγός, Δερμιτζόπουλος, Κοκκινάκος, Τζαβάρας.

 

Σύνθεση Παναρκαδικού: Μανέλης, Πετρόπουλος, Τσιακόπουλος, Μπεντεβής, Χατζόπουλος, Μπίσσιας, Μέλλος, Αρδάμης, Τσόφλιος, Σταθόπουλος, Σίδερης.

Στον Πάγκο: Αρώνης, Κώτσιρας, Γογωνάς, Ψυχογιός, Γαρυφαλλόπουλος, Σαλαπάτας, Καραπάνος.

 

Το live της αναμέτρησης:

 

 
 
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων