ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Θύελλα" ο Παναρκαδικός! (PHOTOS, VIDEO)

Ο Παναρκαδικός κέρδισε με 1-0 την Καλαμάτα, ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και με σκόρερ τον Τριμπόνια πανηγύρισε τη νίκη στο γειτονικό ντέρμπι της Πελοποννήσου. 47 βαθμοί και εξάδα για το Τριφύλλι! 

 Με γκολ του Τριμπόνια στο 78'  ο Παναρκαδικός επικράτησε με 1-0 της Καλαμάτας στην Αγίου Κωνσταντίνου για την τελευταία αγωνιστική του 3ου Ομίλου του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

 

Η σύνοψη της αναμέτρησης:

Το "τριφύλλι" ήταν απειλητικό στα πρώτα λεπτά και κατάφερε να δημιουργήσει αρκετές επιθέσεις από τα αριστερά. Στο 16' ο Κωστάκης δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ, όταν το πλασέ του έστειλε την μπάλα εντός μεγάλης περιοχής να περάσει άουτ. Από την άλλη πλευρά η Καλαμάτα προσπάθησε να αντιδράσει χωρίς ωστόσο να καταφέρει να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία των Πράσινων. Στο φινάλε του πρώτου μέρους, ο Παναρκαδικός απείλησε στο 42' με τον Σταθουλόπουλο, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.



Στο δεύτερο ημίχρονο, η Καλαμάτα απείλησε στο 67' όταν ο Ψυχογιός μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια το σουτ του Ρούσση, ωστόσο το "τριφύλλι" δεν είχε πει την τελευταία του λέξη.

 

Στο 78' ο Τριμπόνιας άνοιξε το σκορ για τον Παναρκαδικό, ωστόσο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.



Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν στα τελευταία λεπτά για το γκολ της ισοφάρισης, χάνοντας πολύ μεγάλη ευκαιρία στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Ηλιόπουλος με σουτ εντός μικρής περιοχής, έστειλε την μπάλα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Παναρκαδικού.

 

Το τριπλό σφύριγμα της λήξης από τον κ. Καλογεράκο, έδωσε την δυνατότητα στον φίλαθλο κόσμο να χειροκροτήσει θερμά τους παίκτες του Παναρκαδικού.

 

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης:


B' Ημίχρονο

Λήξη της αναμέτρησης

90+2' Ο Ηλιόπουλος με σουτ εντός μικρής περιοχής, έστειλε την μπάλα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Παναρκαδικού.  

88' Τρίτη αλλαγή και για τον Παναρκαδικό. Ο Βλαχοκυριάκος αντικαθιστά τον Πετρόπουλο.

88' Κίτρινη κάρτα στον Ρούσση.

 86' Ο Σταθουλόπουλος κερδίζει φάουλ από τον Κεϊτά, ο οποίος δέχεται την κίτρινη κάρτα.

84' Πολύ καλό σουτ του Σταθουλόπουλου, ο οποίος προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Μούζο αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

82' Τρίτη  αλλαγή για την Καλαμάτα. Ο Κεϊτά αντικαθιστά τον Ζαχαρόπουλο.

78' ΓΚΟΟΟΛΛΛ!!! 1-0 Ο Τριμπόνιας μπήκε στην μεγάλη περιοχή της Καλαμάτας και με πλασέ ανοίγει το σκορ...! Ωστόσο ο σκόρερ, αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα, επειδή έβγαλε την φανέλα του, στην διάρκεια των πανηγυρισμών του.

77' Δεύτερη αλλαγή για τον Παναρκαδικό. Ο Μπίσσιας αντικαθιστά τον Δήμο.

76' Φάουλ για την Καλαμάτα εκτός μεγάλης περιοχής. Ο Καλαντζής γεμίζει στην περιοχή του Παναρκαδικού, αλλά πρώτα ο Ψυχογιός και στην συνέχεια ο Κωστάκης απομακρύνουν την μπάλα...

74' Δεύτερη αλλαγή για την Καλαμάτα.. Ο Τσιφλίδης αντικαθιστά τον Γκουντάνη.

74' Πρώτη αλλαγή για τον Παναρκαδικό. Ο Αρώνης αντικαθιστά τον τραυματία Καδά.

67' Κόρνερ για την Καλαμάτα. Ο Ζαχαρόπουλος εκτελεί, σουτ του Ρούσση, ο Ψυχογιός μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια την μπάλα.

65' Κακό σουτ του Νιφορόπουλου, η μπάλα πέρασε άουτ.

63' Μπούτας και Καδάς, παίζουν το 1-2 από τα αριστερά, αλλά ο Ρούσσης απομακρύνει με κεφαλιά την σέντρα του πρώτου.

62' Πρώτη αλλαγή για την Καλαμάτα. Ο Λαζάρου αντικαθιστά τον Δημητριάδη.

57' Ο Δήμος βγήκε τετ α τετ, αλλά οι παίκτες της Καλαμάτας παραχωρούν κόρνερ, το οποίο περνάει αναξιοποίητο για το "τριφύλλι".

56' Κίτρινη κάρτα στον Τριμπόνια.

46' Άρχισε το δεύτερο ημίχρονο...

 

 * Συγχαρητήρια ανακοίνωση από την διοίκηση του Παναρκαδικού  και τον κ. Ψυχογιό, προς τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας για την στήριξη στους παίκτες του "τριφυλλιού" καθ' όλη την διάρκεια της χρονιάς.

 

 

Α' Ημίχρονο

45' Χωρίς σκορ ολοκληρώνουν το πρώτο ημίχρονο, οι δύο ομάδες...

42' Φάουλ σε πολύ καλή θέση που κερδίζει ο Καδάς, από τον Δημητριάδη. Ο παίκτης της Καλαμάτας δέχεται την κίτρινη κάρτα.
Ο Σταθουλόπουλος εκτελεί χαμηλά απευθείας, η μπάλα περνάει από πολλά πόδια, μπροστά από την εστία του Μούζου και καταλήγει άουτ!.

 35' Μακρινό σουτ του Ηλιόπουλου, δεν ανησυχεί ο Ψυχογιός.

 33' Κόρνερ για την Καλαμάτα. Ο Ζαχαρόπουλος εκτελεί, απομακρύνουν οι παίκτες του "τριφυλλιού".

30' Πολύ καλό σουτ του Καλαντζή, άουτ!

29' Μακρινό σουτ του Καδά, η μπάλα πέρασε άουτ...

27'  Σέντρα Καδά από τα αριστερά, βγαίνει και μαζεύει ο Μούζος.

 25' Σέντρα του Πετρόπουλου από τα δεξιά, αλλά το σουτ του Σταθουλόπουλου έστειλε την μπάλα να περάσει άουτ.

16'  Ωραία μπαλιά προς την εστία της Καλαμάτας, ο Σταθουλόπουλος δεν προλαβαίνει τελευταία στιγμή με κεφαλιά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και η μπάλα καταλήγει σε κόρνερ. Το πλασέ του Κωστάκη εντός μεγάλης περιοχής, έστειλε την μπάλα εντός μεγάλης περιοχής, έστειλε την μπάλα να περάσει άουτ.

14' Φάουλ για την Καλαμάτα από τα αριστερά. Ο Γκουντάνης δοκιμάζει το σουτ εκτός μεγάλης περιοχής, αλλά η μπάλα βρίσκει στο σώμα το Δήμου και καταλήγει σε κόρνερ. Ο Βασιλόπουλος εκτελεί, αλλά το σουτ του Νικολόπουλου έστειλε την μπάλα να περάσει άουτ.

13'  Σέντρα του Νιφορόπουλου από τα δεξιά προς την εστία του Παναρκαδικού, η μπάλα περνάει κατευθείαν άουτ...

6' Σουτ Δήμου, η μπάλα στην αγκαλιά του Μούζου.

3' Σέντρα Μπούτα από τα αριστερά, απομακρύνουν σε κόρνερ οι Μεσσήνιοι. Γέμισμα Σταθουλόπουλου βγαίνει και μαζεύει ο Μούζος.
-Αρχίζει η αναμέτρηση.

 

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Ιωάννης Καλογεράκος (ΣΔΠ Ζακύνθου) με βοηθούς τους Κωνσταντίνο Ψαρρή (ΣΔΠ Ζακύνθου) και Γεώργιο Καραμέρος (ΣΔΠ Ηλείας). Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Βλάσιος Θεοδωρόπουλος (ΣΔΠ Κορινθίας).

 

 

 Οι συνθέσεις:
Παναρκαδικός (Πέτρος Καλαντζής): Ψυχογιός, Πετρόπουλος, Μπούτας, Χατζόπουλος, Κωστάκης, Κυριακόπουλος, Σταθουλόπουλος, Δήμος, Τριμπόνιας, Καδάς, Κώτσιρας

Στον πάγκο οι: Αρώνης, Μάζης, Αρδάμης, Μανέλης, Μπίσσιας, Βλαχοκυριάκος, Πότια


Καλαμάτα (Μιχάλης Καβαλιέρης): Μούζος, Νιφορόπουλος, Βασιλόπουλος, Μαρτίνος, Ρούσσης, Γκουντάνης, Ηλιόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Νικολόπουλος, Δημητριάδης, Καλαντζής


Στον πάγκο οι: Λαζάρου, Κεϊτά, Χαρίτος, Πάππος, Τσάτσος, Τσιφλίδης, Γκαρμοίρης

 Παραλειπόμενα πριν την έναρξη της αναμέτρησης:

-Πολύ καλός ο καιρός στην Αγίου Κωνσταντίνου. Στους 24 βαθμούς η θερμοκρασία.

-Λίγος μέχρις στιγμής ο κόσμος στις κερκίδες, 20 λεπτά πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

 

 

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων