ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τοπικά πρωταθλήματα: Πότε ξεκινούν, πόσοι συμμετέχουν!

Πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Α κατηγορίας; Πόσες ομάδες θα συμμετάσχουν σε αυτό; Υπάρχει ακόμα περίπτωση να αποχωρήσει κάποια την τελευταία στιγμή;

Οι θεωρίες για ένωση Παναρκαδικού-Τεγέας, οι σκέψεις αποχώρησης των Βρασιών από το Περιφερειακό πρωτάθλημα, η αρχική πρόθεση της Τεγέας να συμμετάσχει στη Δ κατηγορία και η αλλαγή πλεύσης λόγω έλλειψης προοπτικής και χρημάτων, έφεραν τις ομάδες να δηλώνουν συμμετοχή στην ΕΠΣ Αρκαδίας την τελευταία μέρα (21 Ιουλίου)!

-Στην Α κατηγορία υπάρχουν 13 ομάδες (η Τεγέα δε θα συμμετάσχει στο Περιφερειακό, ενώ αντίθετα οι Βρασιές αποφάσισαν την τελευταία στιγμή να παίξουν στη Δ κατηγορία)

-Στη Β κατηγορία υπάρχουν 11 ομάδες (ο Αρκαδικός δε δήλωσε συμμετοχή)

-Στη Γ κατηγορία υπάρχουν 5 ομάδες (δεν είναι ακόμα σίγουρο ότι θα ξεκινήσουν όλες)   

Στις 8 Αυγούστου (17.30) θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση της ΕΠΣΑ, με θέματα: Απολογισμός, ισολογισμός, προϋπολογισμός 2012 και κλήρωση κυπέλλου, στην οποία θα συμμετέχουν 20 ομάδες από την Α και τη Β κατηγορία Αρκαδίας.Στη γενική συνέλευση θα οριστικοποιηθούν και οι ημερομηνίες διεξαγωγής των πρωταθλημάτων, τα οποία παραδοσιακά ξεκινούν:-Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτώβρη η Α κατηγορία

-Το τρίτο Σαββατοκύριακο του Οκτώβρη η Β κατηγορία

-Την πρώτη Κυριακή του Σεπτεμβρίου το κύπελλο ΑρκαδίαςΚάποιες ομάδες έχουν ζητήσει την κατάργηση των παιδικών πρωταθλημάτων, προβάλλοντας ως δικαιολογία το ότι όλοι οι πιτσιρικάδες προτιμούν τις ακαδημίες του Αστέρα! Η υποβάθμιση των φυτωρίων έχει ήδη επιτευχθεί. Πλέον, αυτό που μένει να συμβεί, είναι ο θάνατός τους!

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων