ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ανακοίνωσε μεταγραφές ο Παναρκαδικός

Δύο παίκτες ανακοίνωσε ο Παναρκαδικός, αφού απέκτησε τον Αλπίν Πότια, για τον οποίο σας είχε ενημερώσει το arcadia-sports, αλλά και τον Δημήτρη Μάζη. Πλέον, η ομάδα ενισχύθηκε, ενώ αναμένεται να υπάρξει και μια ακόμα απόκτηση επιθετικού.

Η ανακοίνωση:

"Mε δύο σημαντικές μεταγραφές ενισχύθηκε η ομάδα του Παναρκαδικού τις πρώτες μέρες του νέου έτους. Πρόκειται για τον 22χρονο Αλπίν Μπότια (δεξί χαφ) που έπαιζε στην ομάδα της Φαλαισίας και τον 20χρονο Δημήτρη Μάζη (κεντρικό χαφ) που έπαιζε στην ομάδα του Κορωπίου. Οι δύο μεταγραφές αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα του Παναρκαδικού για να επιτύχει την παραμονή της στη Γ' Εθνική κατηγορία.

Η διοίκηση του Παναρκαδικού ευχαριστεί θερμά την ομάδα της Φαλαισίας για τη συνεργασία που είχαν στη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Αλπίν Μπότια, καλωσορίζει τους δύο ποδοσφαιριστές στην "οικογένεια" του Παναρκαδικού και εύχεται σε όλους (προπονητές, ποδοσφαιριστές και φιλάθλους) καλή χρονιά με υγεία και πάντα επιτυχίες".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων