ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Χτυπάει" επιθετικό ο Παναρκαδικός

Μετά τον Αλπίν Πότια, του οποίου η περίπτωση προχωράει, ο Παναρκαδικός επιδιώκει να ολοκληρώσει μια ακόμα μεταγραφική κίνηση, προκειμένου να ενισχύσει την επιθετική του γραμμή.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι "πράσινοι" εξετάζουν το ενδεχόμενο απόκτησης του Παναγιώτη Τριανταφύλλη, ο οποίος αγωνίζεται στην Κ-20 του Αστέρα Τρίπολης.

Πρόκειται για έναν επιθετικό, ο οποίος είναι γεννημένος στις 26-7-1996 και σε περίπτωση που αποκτηθεί θα δώσει μια επιπλέον επιλογή στον Κώστα Καλογιαννίδη και τον Γιώργο Τζήλο, στη δύσκολη προσπάθεια που κάνουν για παραμονή της ομάδας στην Γ' Εθνική.

Επίσης, εδώ και κάποιες ημέρες ο Αλπίν Πότια κάνει προπονήσεις με τους "πράσινους" και η περίπτωσή του είναι σε καλό δρόμο. Αν ο Παναρκαδικός ολοκληρώσει αυτές τις μεταγραφικές κινήσεις βάζει στη μηχανή του δύο παίκτες οι οποίοι μπορούν να δώσουν βοήθειες και λύσεις στην ομάδα, η οποία δίνει τη δική της "μάχη".

Όλα αυτά, την στιγμή που η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με τον Πανελευσινιακό, για την 13η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων