ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Το σχέδιο Μαυρέα για τις ακαδημίες του Παναρκαδικού!

Το προσεχές Σάββατο στις 10 το πρωί, η ακαδημία FAIR PLAY Καλαμάτας με παιδιά γεννημένα από το 1997-2000, θα αντιμετωπίσει σε φιλικούς αγώνες τις ομάδες αντίστοιχων ηλικιών του Παναρκαδικού.

Η διοίκηση των πράσινων, ρίχνει τεράστιο βάρος στην ανάπτυξη του φυτωρίου της ομάδας, με τον Αντώνη Μαυρέα και τον Κώστα Καλογιαννίδη να έχουν ήδη πιάσει δουλειά! Ο προπονητής του Παναρκαδικού, αποκαλύπτει στο arcadia-sports το σχέδιο του συλλόγου για τους νεαρούς και καλεί τα νέα παιδιά και τους γονείς να στηρίξουν την προσπάθεια.

 

"Οι συνθήκες προπόνησης είναι τέλειες! Έχουμε ένα εξαιρετικό γήπεδο, στο οποίο θα γίνονται οι προπονήσεις. Καλούμε τους γονείς να μας δείξουν εμπιστοσύνη. Θα ξεκινήσουμε σιγά σιγά και θα φτιάξουμε μια σπουδαία ομάδα, από παιδιά τα οποία θα βγουν από τα σπλάχνα του Παναρκαδικού!

 

Η έλλειψη ακαδημιών, είναι τεράστιο πρόβλημα για το αρκαδικό ποδόσφαιρο. Δεν είναι υγεία το να μην υπάρχουν φυτώρια. Για να δημιουργηθεί μια αξιόλογη ομάδα, θα πρέπει να χτίσουμε το συγκεκριμένο κομμάτι των ακαδημιών, το οποίο είχε παραμεληθεί. Εκεί βρίσκεται το μέλλον.

 

Δεν πάμε να κλέψουμε παιδιά τα οποία ανήκουν σε ακαδημίες 5x5! Κατανοώ πως κι εκεί γίνεται κάποια δουλειά. Εμείς προσφέρουμε κάτι διαφορετικό, το οποίο είναι άμεσα συνυφασμένο με την πρώτη ομάδα. Το πλάνο περιλαμβάνει τόσο την πρώτη ομάδα, όσο και τις ακαδημίες. Δουλεύουμε όλοι μαζί".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων