ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ναυάγησε του Τζιούμη στον Παναρκαδικό...

Λίγο πριν από το κρίσιμο Δ.Σ. του Παναρκαδικού, η λύση Τζιούμη για την προεδρία ναυάγησε οριστικά!


Μετά από αρκετές επαφές με διάφορους παράγοντες της πόλης, ο Τζιούμης δείχνει πεπεισμένος πως η εμπλοκή του με τον Παναρκαδικό δεν είναι κάτι το οποίο θα κάνει καλό στον σύλλογο και πολύ περισσότερο στον ίδιο.


Αρκετοί άνθρωποι της ομάδας έχουν προσπαθήσει να τον μεταπείσουν, ενώ άλλοι που βλέπουν πολύ πιο ρεαλιστικά τα πράγματα, αναζητούν ένα διαφορετικό τρόπο προκειμένου να υπάρξει βιωσιμότητα του Παναρκαδικού.

Σε επικοινωνία που είχε το arcadia-sports με τον Κώστα Τζιούμη, ο γνωστός καρδιολόγος ξεκαθάρισε ότι: "δεν έλαβα τις εγγυήσεις που θα ήθελα και οι οποίες θα μου επέτρεπαν να λειτουργήσω όπως θα όφειλα για να εξασφαλίσω μια καλή προοπτική για τον Παναρκαδικό. Δε θα παραστώ στο Δ.Σ. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να βρεθούν οι κατάλληλες λύσεις προκειμένου ο σύλλογος να βρει το δρόμο του. Θα παραμείνω δίπλα στην ομάδα ως φίλαθλος. Επαγγελματικά θέματα και προσωπικά ζητήματα δε θα μου επιτρέψουν να είμαι κάτι παραπάνω στον Παναρκαδικό".

Παραμείνετε συντονισμένοι στο arcadia-sports, προκειμένου να πληροφορηθείτε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στο στρατόπεδο των "Πράσινων"…

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων