ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Οι δηλώσεις από το Παναρκαδικός-Σπάρτη (vids)

Οι δηλώσεις από το Παναρκαδικός-Σπάρτη 2-0...

Kώστας Μιχαλόπουλος (Παλαίμαχος Παναρκαδικού): "Έρχονται στο γήπεδο παλιές αναμνήσεις από την παλιά ομάδα γιατί τελευταία έχουμε πάει σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Είμαστε μια ομάδα τώρα που όλοι μας έχουν υπόψη, μας υπολογίζουν. Η Σπάρτη σήμερα που παίξαμε είναι τρίτη στην βαθμολογία, δεν είναι καμιά ομάδα μικρή, την παίξαμε όπως είδατε πολύ καλά και την κερδίσαμε άνετα. Πιστεύω αν είχε γίνει πιο γρήγορα αυτό το πράγμα, ίσως να είχε μείνει ο Παναρκαδικός και να είχε καλύτερη θέση.

Για το παιχνίδι μπορώ να πω ότι ήταν πολύ καλή η εμφάνιση της ομάδας. Ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσαν να κάνουν κι άλλα τέρματα, αλλά η βελτίωση που έχει η ομάδα είναι 100% από τον πρώτο γύρο. Πιστεύω αν συνεχίσουμε έτσι, θα πάρουμε πολλούς βαθμούς ακόμα και χρειαζόμαστε αυτούς τους βαθμούς, γιατί ο Παναρκαδικός είναι μια ιστορική ομάδα, που δεν πρέπει έστω και αν υποβιβαστούμε, να είμαστε έστω ψηλά. Δεν είμαι ικανοποιημένος από τον κόσμο που έρχεται στο γήπεδο.

Πιστεύω έπρεπε να έχουν έρθει περισσότεροι γιατί ο Παναρκαδικός έχει πολύ κόσμο, αλλά δεν έγινε η κατάλληλη προετοιμασία από την αρχή της σεζόν γιατί αν είχαμε αυτά τα αποτελέσματα από την αρχή θα είχαμε, μην σου πω, το λιγότερο 1000-1500 άτομα. Θα κάνουμε μια προσπάθεια στα δύο χρόνια που μας έρχονται τώρα, γιατί αυτό έχουμε όλοι που μαζευτήκαμε σε αυτή την κατάσταση να μπορέσουμε να τα βάλουμε σε μια σειρά, για να μπορέσουμε να ανέβουμε περισσότερα σκαλιά. Είναι για εμένα η ευκαιρία να ξαναζωντανέψει ο μεγάλος ο Παναρκαδικός."


Σπύρος Λαγός (παίκτης Παναρκαδικού)
"Είχαμε προετοιμαστεί όλη την εβδομάδα. Γι’ αυτό κατεβήκαμε σήμερα να κερδίσουμε, το Κύπελλο είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει και κατεβήκαμε να κερδίσουμε. Πιστεύω κάναμε καλό παιχνίδι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, είχαμε την υπεροχή και βγάλαμε κάποια πράγματα που βλέπουμε στις προπονήσεις. Προχωράμε και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Έχουμε ένα μήνα ακόμα, να δουλέψουμε όσο καλύτερα μπορούμε, να ανέβουμε όσο περισσότερο μπορούμε στην βαθμολογία και να προχωρήσουμε. Ο αδερφός μου πιστεύω ότι ήταν καλός (γέλια), πήγε καλά. Προσπαθεί κι αυτός. Πιστεύω ότι θέλαμε περισσότερο το παιχνίδι αυτό και το πάθος που δείξαμε μας οδήγησε στη νίκη. Σίγουρα η καλή εμφάνιση βοηθάει σίγουρα στον ψυχολογικό τομέα ενόψει της συνέχειας. Βλέπετε τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα μας βοηθάνε τόσο στην βαθμολογία όσο και στην απόδοση και είναι επόμενο να έρχονται τα αποτελέσματα."


Κώστας Καλογιαννίδης (παίκτης Παναρκαδικού)
"Το γκολ θέλει λίγο τύχη, θέλει και λίγο προσπάθεια. Το καλό είναι ότι καταφέραμε και πήραμε ακόμα μια νίκη, που για εμάς είναι ένα συναίσθημα που δεν το διαπραγματευόμαστε με κανένα άλλο, γιατί για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν τελειώσαμε, οπότε είμαστε ευχαριστημένοι. Είναι καλό για την ομάδα, είναι καλό για τους συμπαίκτες, ανεβάζει την ψυχολογία τους, οπότε παίζουμε για το καλύτερο και όσο πάει. Εμείς τα παίζουμε όλα για όλα. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, δεν έχουμε να κρύψουμε κάτι. Είμαστε μια ομάδα που προσπαθεί κάθε παιχνίδι μέχρι το 95 και γι’ αυτό νομίζω ότι έχουμε καταφέρει να φέρουμε νέο κόσμο στο γήπεδο. Τώρα από εκεί και πέρα το που θα σταματήσουμε δεν έχει σκοπό. Ο στόχος μας είναι να φτιάξουμε μια πολύ καλή ομάδα. Αυτό που συνάντησα όταν πρωοήρθα, ήταν αποκαρδιωτικό αλλά στην πορεία τα πράγματα ισορρόπησαν.

Έχουμε φτάσει σε σημείο που απολαμβάνουμε την προπόνηση, έχουμε έρθει σε σημείο που φεύγεις από το σπίτι σου και λες πάω να περάσω δύο-δυόμιση ώρες ευχάριστα με κάποιους συμπαίκτες μου οι οποίοι στο γήπεδο ματώνουν για μένα, οπότε το ίδιο κάνω για αυτούς. Νομίζω ότι η αρχή για μια ομάδα είναι να μπορεί να ματώνει ο κάθε παίκτης για τον διπλανό του και αυτό νομίζω το έχουμε. Τα ευχάριστα είναι αυτά. Προχωράμε".


Γεώργιος Ρασσιάς (προπονητής Σπάρτης)
"Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι σε αθλητικά πλαίσια. Ο Παναρκαδικός ήταν καλύτερος από εμάς. Εμείς ήρθαμε εδώ να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούσαμε , ίσως να προχωρούσαμε στο Κύπελλο, αυτό δυστυχώς δεν ήρθε. Καλή πορεία και καλή συνέχεια στον Παναρκαδικό. Δεν έχω δει όντως την ομάδα του Παναρκαδικού, αλλά είναι πολύ γερή ομάδα και απορώ που είναι και σε αυτή την θέση. Μου είπαν και οι ιθύνοντες εδώ ότι είναι σε δύσκολη βαθμολογική θέση, αλλά θέλω να πιστεύω ότι αυτή η ομάδα άξιζε κάτι παραπάνω. Εμείς έχουμε τα γνωστά μας προβλήματα, τα οικονομικά μας. Σώθηκε η ομάδα μετά από το προχθεσινό διπλό που κάναμε στην Κυπαρισσία και ο στόχος μας είναι αυτός, να σώσουμε την ομάδα, από εκεί και πέρα ότι θέλει ας έρθει."


Γιώργος Συνοδινός (Γενικός αρχηγός Παναρκαδικού): "Η ομάδα εδώ και ενάμιση μήνα, πιστεύω έχει βρει τον ρυθμό της , πάει καλά και νομίζω ότι το δείχνουν τα αποτελέσματα και πιστεύω ότι θα πάει ακόμα καλύτερα. Χτυπάει όλα τα παιχνίδια, κοιτάει όλες τις ομάδες στα μάτια, παίζει ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο και την βλέπουμε να καλυτερεύει. Ο προπονητής κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά και φαίνεται στο γήπεδο. Στο πρωτάθλημα είναι λίγο δύσκολη η παραμονή, ταυτόχρονα και το Κύπελλο όπου βγει. Δεν μπορούμε να αδιαφορούμε για το Κύπελλο.

Όσο προχωρήσουμε, θα είναι καλό για την ομάδα και για το όνομα της ομάδας. Δεν μπορεί ο Παναρκαδικός να πει ότι αδιαφορεί για τίποτα. Είναι λίγο δύσκολο να δούμε τον Παναρκαδικό να σηκώνει το τρόπαιο. Παιχνίδι-παιχνίδι, τώρα μην λέμε ότι θα πάρουμε το Κύπελλο. Μακάρι αλλά να κοιτάμε βηματάκι-βηματάκι. Τώρα, θα δούμε…Εύχομαι κι εγώ να γίνει αυτό το πράγμα αλλά δεν είναι εύκολο…"


Χρήστος Τζιανής (παίκτης Παναρκαδικού): "Σημαντική η πρόκριση, είναι ένας στόχος της ομάδας παραμένει, θα το κυνηγήσουμε, όπου μπορούν οι δυνάμεις μας. Σήμερα η ομάδα ξεκίνησε λίγο μουδιασμένα αλλά μετά βρήκε τον ρυθμό της. Μπήκε το γκολ, έφυγε το άγχος και στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε ρυθμό και έβγαλε ωραίες φάσεις πιστεύω. Ο κόσμος ευχαριστήθηκε το παιχνίδι. Εξαρτάται αν θα συνεχίσει η ομάδα στον θεσμό. Δεν ξέρω ποιους έχουμε να παίξουμε στην συνέχεια, αλλά η ομάδα θα το κυνηγήσει. Είναι στόχος για αυτήν. Η ομάδα έχει τις δυνατότητες να προχωρήσει, γιατί όλα τα παιδιά δουλεύουν. Μπορεί να μην είμαστε μεγάλοι παίκτες αλλά έχουμε θέληση, δουλεύουμε όλοι μαζί σαν μια γροθιά και αυτό είναι το πιο σημαντικό."

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων