ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Βαλασόπουλος στον Arcadia 93.8: "Η ΑΕΚ Τρίπολης δεν μένει στα στερεότυπα ενός αθλητικού συλλόγου" (audio)

O πρόεδρος της ΑΕΚ Τρίπολης, Παναγιώτης Βαλασόπουλος, παραχώρησε δηλώσεις στον Arcadia 93.8 και στην εκπομπή "Arcadia Sports Show" σχετικά με το 2ο Super Cup μπάσκετ με αμαξίδιο.

 ΑΣΤΕΡΑΣ

Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στις 20:00 η ΑΕΚ Τρίπολης σε συνεργασία με τον Δήμο διοργανώνει το 2ο Super Cup μπάσκετ με αμαξίδιο, μεταξύ του Πρωταθλητή και του Κυπελλούχου 2021- 2022, με φιλοξενούμενες ομάδες αυτές του Παναθηναϊκού και την Δωδεκάνησο.

Ένα ιδιαίτερα διαφορετικό αθλητικό γεγονός που για πρώτη φορά φιλοξενείται στην Πελοπόννησο, που προάγει το αθλητικό πνεύμα, την θέληση για συμμετοχή ανθρώπων με αναπηρία αλλά και την αρμονική συνύπαρξη με αρτιμελείς αθλητές.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ Τρίπολης, Παναγιώτης Βαλασόπουλος, παραχώρησε δηλώσεις στον Arcadia 93.8 και στην εκπομπή "Arcadia Sports Show" και μίλησε για την εκδήλωση του ερχόμενου Σαββάτου.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων