ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Στο team της ΑΕΚ Τρίπολης ο Θανάσης Τσίγκας

Η ΑΕΚ Τρίπολης ανακοίνωσε την πρόσληψη του Θανάση Τσίγκα, ο οποίος θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Παναγούλια Παναγιώτη.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Η ανακοίνωση:

Ο Πρόεδρος του ΔΣ της ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ κ Βαλασόπουλος Παναγιώτης καθώς και οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος κ Καγιάννης Μανώλης(Αντιπρόεδρος),κ Καγιάννης Ιωάννης (ταμίας) και κ Νίκου Γεώργιος (έφορος ποδοσφαιρικού τμήματος) είναι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουν στην οικογένεια της ΑΕΚ τον κ Τσίγκα Θάνο ο οποίος αναλαμβάνει την θέση του άμεσου συνεργάτη του κ Παναγούλια Παναγιώτη.

Ο Θάνος έχει αφήσει δυνατό το στίγμα του, σε αρκετές ομάδες που έχει αγωνιστεί σαν επιθετικός σκοράροντας κατά μέσο όρο  20 γκολ την σεζόν. Ενδεικτικά οι ομάδες που αγωνίστηκε στο παρελθόν είναι η Νέα Ιωνία, η Κηφισιά, η Πεύκη, ο Αήττητος Σπάτων και ο Παναιτωλικός. Με την πορεία του στην Β’ Εθνική και την συμμετοχή του στην Α’ Εθνική με τον Παναιτωλικό είμαστε βέβαιοι πως η βοήθεια του στην ομάδα μας θα είναι σημαντική!!! Θάνο καλωσόρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ!!!

ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων