ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τελετή αδελφοποίησης ΑΕΚ Τρίπολης - ΑΕ Πόρτο Ράφτη

H ΑΕΚ Τρίπολης και η Αθλητική Ένωση Πόρτο Ράφτη έκαναν τελετή αδελφοποίησης σε μια γιορτή στο ΔΑΚ Τρίπολης. 

 

ΑΣΤΕΡΑΣΑΕΚ

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

"Με την συμμετοχή των παιδιών των ακαδημιών του τμήματος αντισφαίρισης του τμήματος, καθώς και του αντίστοιχου του σωματείου «Αθλητική Ένωση Πόρτο Ράφτη» στα πλαίσια των δράσεων μας, «Μικρασιατική Καταστροφή 1922-2022 ΕΤΟΣ ΜΝΗΜΗΣ» το Σάββατο 28.05.2022 πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ Τρίπολης η τελετή αδελφοποίησης των δυο τμημάτων με την υπογραφή σχετικού πρωτοκόλλου και την ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων . Ταυτόχρονα ,πραγματοποιήθηκε η πρώτη δράση στα πλαίσια του προγράμματος«Ενημέρωση και δράσεις ευαισθητοποίησης της κοινωνίας, προσέλκυσης εθελοντών για την δωρεά μυελού των οστών και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων σε ενήλικες και παιδιά» με το τμήμα Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και η συλλογή ικανού αριθμού δειγμάτων.

Από το Δ.Σ της ΑΕΚ Τρίπολης παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του ΔΣ Παν. Βαλασόπουλος ο γενικός γραμματέας κος Πέτρος Αλμπάνης ,καθώς και η προπονητική ομάδα, ενώ την ΣΤ’ Ένωσης εκπροσώπησε το μέλος του Δ.Σ. της κος Ευάγγελος Κούλης.

Κατά την διάρκεια της τελετής ο Πρόεδρος ,εκ μέρους του Δ.Σ., ευχαρίστησε την κα Μαίρη Σταματάκου επί χρόνια έφορο του τμήματος αντισφαίρισης, για την πολύχρονη-πολύτιμη προσφορά της στην ανάπτυξη του τμήματος, τιμώντας την με αναμνηστική πλακέτα ,την οποία και της παρέδωσε ο κος Δήμαρχος Τρίπολης Κωνσταντίνος Τζιούμης.

Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του αδελφού σωματείου «Αθλητική Ένωσης Πόρτο Ράφτη» κον Κων. Γιακουμή καθώς και την προπονητική ομάδα του τμήματος αντισφαίρισης για την πολυετή απρόκοπη συνεργασία τους, αλλά και για την επίσκεψή τιμής στην πόλης μας.

Στην τελετή παρέστησαν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ Αθλητισμού κος Μακαρούνης καθώς και ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Τσαγκαρέλης.

ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ"

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων