ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τσαλγιτζόπουλος στο a-s: "Εκνευρισμός και απορία"

Ο επιθετικός της ΑΕΚ Τρίπολης, Γρηγόρης Τσαλγιτζόπουλος παραχώρησε δηλώσεις στο a-s και αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στον ερασιτεχνικό αθλητισμό εξαιτίας της διακοπής.

ΑΣΤΕΡΑΣΛΑΜΙΑ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την κατάσταση που επικρατεί στον ερασιτεχνικό αθλητισμό: "H κατάσταση που βιώνουμε είναι δύσκολη και ψυχοφθόρα. Στις τάξεις του ερασιτεχνικού αθλητισμού της Αρκαδίας επικρατεί μια κατάσταση εκνευρισμού και απορίας σχετικά με το τι μέλει γενέσθαι με τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα αλλά και με τον ατομικό αθλητισμό".

Για το αν θεωρεί δίκαιη την διακοπή: "Όχι! Θεωρώ άδικη την τόσο μεγάλη διακοπή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων και ιδιαίτερα στην περιοχή της Αρκαδίας η οποία δεν έχει ιδιαίτερα κρούσματα ώστε να μην μπορεί να γίνει η διεξαγωγή των αγώνων χωρίς φιλάθλους". Gia 

Για το κατά πόσο γίνεται να ολοκληρωθεί με κάποιο τρόπο η σεζόν: "Κατά την άποψη μου δεν είναι δυνατόν να ολοκληρωθεί η σεζόν, καθώς οι αγώνες που απομένουν είναι πάρα πολλοί και το χρονικό περιθώριο έχει στενέψει".

To μήνυμα που θέλει να στείλει μέσω του a-s: "Ελπίζω από του χρόνου να γυρίσουμε στην κανονικότητα της καθημερινότητας μας και το νέο πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει να μην διακοπεί".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων