ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πετρόπουλος στο a-s : “ Σημαντική προσθήκη ο Παναγούλιας”

Ο Ρένος Πετρόπουλος μας σχολίασε την ένταξη του Τάκη Παναγούλια στο τεχνικό τιμ της ΑΕΚ, όντας ο αρχηγός και παλιότερος παίκτης.

 

Ρένο η ομάδα σου ενισχύθηκε στο τεχνικό τιμ με ένα παιδί κόσμημα του Αρκαδικού ποδοσφαίρου, μίλησε μας γι’ αυτό όντας ο αρχηγός της ομάδας.

“ Στο άκουσμα του ερχομού του Τάκη στην ομάδα μας όλοι χαρήκαμε. Είναι ένα παιδί που γνωρίζει τέλεια το Αρκαδικο ποδόσφαιρο, για τον χαρακτήρα του γνωρίζουν όλοι, είναι ένα παιδί που θα μας βοήθησε και από το ποστο του αμιγώς αλλά και στη διατήρηση του άριστου κλίμα που έχουμε στην ΑΕΚ. Η περσινή του εμπειρία δίπλα σε έναν πολύ καλό προπονητή όπως ο Θανάσης Στάικος τον έχει βοηθήσει σημαντικά στο τεχνικό κομμάτι και ανυπομονούμε να μας περάσει αυτές τις γνώσεις του.”

  

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων