ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πετρόπουλος στο a-s: " Το αρκαδικό ποδόσφαιρο δεν μπορεί να πάει μπροστά με κόντρες"

Ο αρχηγός της ΑΕΚ Τρίπολης Ρένος Πετρόπουλος, μίλησε στην εκπομπή Arcadia Sports Show και τον Γιώργο Γεωργακόπουλο για την πορεία της ΑΕΚ στη Γ' εθνική, τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Παναρκαδικό αλλά και για τοπικό πρωτάθλημα.

 ΒΟΛΟΣΑΣΤΕΡΑΣ

Ρένο καλησπέρα, πες μας πως βιώνει η ΑΕΚ τη φετινή της συμμετοχή στη Γ' εθνική και αν αλλιώς την φαντάζονταν οι άνθρωποι του Δικεφάλου;

"Καλησπέρα σ΄εσάς αλλά και στους φίλους που μας ακούν. Πράγματι αλλιώς τη φανταζόμασταν όλοι, όμως σε μια κατηγορία σχεδόν επαγγελματική κάθε λάθος στο σχεδιασμό σε προπονητές, παίκτες αλλά και άλλες αστοχίες οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε μια τέτοια πορεία, πόσο μάλλον μια ομάδα που δεν έχει εμπειρία από επαγγελματικές κατηγορίες."

Μίλησε μας για το ντέρμπι κόντρα στον Παναρκαδικό μιας και έχεις αγωνιστεί και στις δυο ομάδες.

 " Ήταν ένα ντέρμπι με αρκετά νεύρα, μια ατμόσφαιρα που δεν κατάλαβα γιατί υπήρχε. Ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, έγινε ένα ματς με κόντρες, διάφορες ύβρεις από την κερκίδα και ένταση εντός αγωνιστικού χώρου. Στο γήπεδο οι παίκτες θα έρθουμε σε διαφωνίες και λόγω των σφιγμών που έχει ο αγώνας, όμως οι παράγοντες δεν έχουν λόγο να δημιουργούν τέτοιες συνθήκες. Αν θέλουμε ένα αρκαδικό ποδόσφαιρο σωστό, δεν θα το έχουμε ποτέ με κόντρες χωρίς αιτία."

Ο στόχος της ΑΕΚ στο εξής;

"Να παίζουμε στα ίσια όλα τα παιχνίδια. Δε θα κατεβαίνουμε απλά για την συμμετοχή και το λέω αυτό γιατί "κατηγορηθήκαμε" πως με τον Παναρκαδικό τα δώσαμε όλα. Τι απαίτηση υπήρχε δηλαδή να κάτσουμε να χάσουμε; Σε πολλά παιχνίδια η ΑΕΚ έχει χάσει βαθμούς ή βαθμό μετά το 80'. Θ α χαιρόμαστε κάθε παιχνίδι και θέλουμε να κερδίζουμε όπου μπορούμε. Παίζουμε κυρίως αμυντικά και προσπαθούμε να χτυπήσουμε σε κόντρες, αυτό κάναμε και με τον Παναρκαδικό 100% και πέτυχε"

Την περασμένη σεζόν, κατέκτησες το πρωτάθλημα στην Α΄Αρκαδίας επομένως είσαι ο πλέον κατάλληλος να κάνεις κάποια πρόβλεψη.

" Νομίζω όπως και όλοι πως το φετινό πρωτάθλημα είναι τρομερά ενδιαφέρον. Ο Πανθυρετικός πλέον πολύ δύσκολα θα προλάβει, η Μελιγού έχει πλεονέκτημα λόγω και του γεγονότος πως έχει στον πάγκο τον Καλογιαννίδη που πέρσι κατέκτησε τον τίτλο, ο Ολυμπιακός Λεωνιδίου λένε όλοι πως έχει μια καλή ομάδα, δυστυχώς δεν τον έχω δει αλλά τα συγχαρητήρια αξίζουν στο Λεωνίδιο που παίζει όμορφο ποδόσφαιρο και με νεαρούς παίκτες. Θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι τέλους."

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων