ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Οι υποψήφιοι αντίπαλοι του πρωταθλητή Αρκαδίας

Σε εξέλιξη βρίσκονται τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα σε όλη την Ελλάδα και το a-s σας ενημερώνει για τους υποψήφιους αντιπάλους του πρωταθλητή Αρκαδίας στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική.

ΑΣΤΕΡΑΣ

Στην Αχαΐα, όπου διεξάγονται play-off,  προηγείται ο ΑΠΣ Πάτραι. Στην ΕΠΣ Λακωνίας, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η τελική φάση του πρωταθλήματος, προηγείται ο Πανγυθεατικός. Στην ΕΠΣ Κεφαλληνίας-Ιθάκης, σίγουρος πρωταθλητής είναι ο Παλληξουριακός, ενώ στην Ηλεία ο πρωταθλητής θα προκύψει μετά από play off στα οποία θα συμμετέχουν  οι Πανηλειακός, Ξενοφών Κρεστένων, Νίκη Τραγανού και Ηλειακός Βαθρολομιού.

Με play-off θα αναδειχθεί ο πρωταθλητής και στη Μεσσηνία, με υποψήφιους πρωταθλητές την Κυπαρισσία, τον Πανθουριακό την ΑΕ Μάνης και τον Τέλο Άγρα Γαργαλιάνων.

Τέλος, στο πρωτάθλημα Ζακύνθου, στη βαθμολογία προηγείται ο Α.Σ. Ρόιδου και ακολουθούν Τσιλιβί και Θύελλα Αμπελοκήπων.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων