ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Στον "αέρα" η αγωνιστική του 5ου ομίλου λόγω... Παναρκαδικού

H 21η αγωνιστική του 5ου ομίλου της Γ' Εθνικής ενδέχεται να οδηγηθεί σε αναβολή λόγω της εκκρεμοδικίας των δυο υποθέσων του Παναρκαδικού για τους αγώνες με Χαραυγιακό και Σαντορίνη.

ΑΣΤΕΡΑΣ

"Ρευστά" είναι τα δεδομένα στη μάχη της παραμονής στον 5ο όμιλο της Γ' Εθνικής, λόγω της μη διεξαγωγής των εκτός έδρας αναμετρήσεων του Παναρκαδικού κόντρα σε Χαραυγιακό και Σαντορίνη.

Η υπόθεση για το ματς της Ηλιούπολης εκδικάστησε την Τρίτη (22/3) ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής και αύριο (24/3)στις 16:00 αναμένεται η εκδίκαση για την αναμέρηση της Σαντορίνης με τις αποφάσεις που θα ανακοινωθούν να είναι εφέσιμες.

Με βάση αυτά τα δεδομένα υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να αναβληθεί η 21η αγωνιστική του 5ου ομίλου (27/3), λόγω των πιέσεων που ασκούνται από συλλόγους που έχουν έννομο συμφέρον και αιτούνται να τελεσιδικήσουν οι υποθέσεις πριν γίνουν οι δυο τελευταίες αγωνιστικές.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων